spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Mădălina Manole s-a filmat înainte de a se sinucide

- Advertisement -

Cântăreaţa s-a filmat în oglindă, luându-şi adio de la cei dragi prin gesturi. Dezvăluirea a fost făcută ieri, în cadrul emisiunii „Happy Hour”, de către soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea.

El ar fi găsit caseta în camera de filmat în momentul în care căuta câteva imagini cu Mădălina Manole pentru emisiune.

„Nu ştiam de existenţa acestei casete. Am găsit-o în aparat. S-a filmat în oglindă luându-şi adio prin gesturi”, a spus Petru Mircea.

El a citit şi o parte din scrisoarea de rămas-bun lăsată de Mădălina Manole în noptieră, alături de câteva cărţi de rugăciune, înainte de a-şi lua viaţa.


 

  • „Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai curat, mai frumos suflet din lume, Puiu al meu, cel mai bun dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi mai sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepot drag, rude şi prieteni, atâţia oameni minunaţi.  Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos”

Artista le-a scris apropiaţilor, în „testamentul sentimental”, aşa cum l-a numit soţul său, că este conştientă de toată dragostea pe care i-o poartă familia sa, dar că trebuie să îşi pună capăt zilelor.

  • „Sunt o neputinciosă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi asta mă face să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu este vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi mă iubiţi, mi-aţi arătat tot timpul, Şi totuşi viaţa mea trebuie să se oprească aici. Aşa gândesc eu, aşa trebuie să fie. Cum să închei rândurile astea??? Cum?? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu”

Mesaj emoţionant şi pentru fiul său, Petru, în vârstă de numai un an. Mădălina Manole a scris că speră ca acesta să o ierte când va creşte şi că îşi doreşte ca fiul ei să petreacă un timp la Botoşani, la socrii săi.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.