33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Madonna, «interzisă» pe Instagram! De vină sunt pozele în care apare dezbrăcată

Madonna a încercat de curând să înceapă un live în care să vorbească cu admiratorii săi, însă a rămas complet surprinsă atunci când a primit un mesaj care a notificat-o că nu poate face acest lucru, fiind „blocată” pe platforma Instagram pentru o anumită perioadă. Iată cum a reacționat diva!

„Lupta” Madonnei cu Instagramul continuă! După ce platforma a decis să îi șteargă, de-a lungul timpului, mai multe imagini, care nu respectau regulile comunității, acum se pare că  s-a trecut la nivelul următor.

Madonna a fost „blocată” pe Instagram

Madonna a rămas uluită atunci când a descoperit că i s-a interzis accesul în direct pe Instagram, iar de vină sunt seriile de poze provocatoare, în care diva în vârstă de 63 de ani apărea cu părțile intime la vedere.

De curând, celebra cântăreață era pe cale să discute live cu fanii ei, când a primit o notificare care a revoltat-o. Mesajul o anunța că a fost blocată pentru încălcarea regulilor platformei, iar prima reacție a Madonnei a fost: „Ce naiba?!”…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/madonna-interzisa-pe-instagram-poze-dezbracata-636096.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here