spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

MAE: 346 de români și străini au fost repatriația din Israel în noaptea de sâmbătă spre duminică

- Advertisement -

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în urma demersurilor efectuate de Celula de Criză, 346 de cetăţeni români şi străini au fost repatriaţi din Israel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu două curse operate de compania TAROM – 189 prima cursă, respectiv 157 cu al doilea zbor -, măsură luată în contextul deteriorării situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza.

MAE informează că o echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Tel Aviv şi a Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah s-a deplasat la Aeroportul Ben Gurion pentru a acorda asistenţă consulară cetăţenilor români aflaţi pe aeroport. „Totodată, reprezentanţii Celulei de Criză a MAE s-au coordonat cu autorităţile israeliene şi cu Patriarhia Română pentru gestionarea grupurilor de cetăţeni români şi de pelerini români aflaţi pe Aeroportul Ben Gurion, în vederea asigurării cazării acestora, până la identificarea unor soluţii de repatriere. MAE foloseşte acest prilej pentru a adresa mulţumiri autorităţilor israeliene pentru sprijinul oferit în vederea repatrierii în siguranţă a cetăţenilor români”, arată un comunicat de presă al ministerului.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mae-346-de-romani-si-straini-au-fost-repatriatia-din-israel-in-noaptea-de-sambata-spre-duminica-2533745

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.