MAE, anunț pentru românii care vor să plece în Grecia: Ce măsură intră în vigoare în contextul pandemiei

Toate persoanele care intră în Republica Elenă au obligaţia de a completa formularul PLF (Passenger Locator Form) cu cel puţin 24 de ore înaintea începerii călătoriei, indiferent de ţara din care sosesc, această măsură fiind valabilă de marţi, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis AGERPRES.

Obligaţia de a completa formularul PLF se aplică şi tuturor persoanelor care părăsesc teritoriul Republicii Elene, indiferent de destinaţie. Sunt exceptaţi de la această obligaţie turiştii care părăsesc Grecia ca urmare a finalizării sejurului.

De asemenea, precizează MAE, începând de miercuri, toate persoanele care intră în Republica Elenă, indiferent de ţara din care sosesc sau de mijlocul de transport folosit, sunt obligate să prezinte un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru COVID-19, care să fi fost prelevat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei. … https://www.stiripesurse.ro/mae-anunt-pentru-romanii-care-vor-sa-plece-in-grecia-ce-masura-intra-in-vigoare-in-contextul-pande_1526566.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ