spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

MAE: Doi români au murit în războiul din Israel

- Advertisement -

Ministerul Afacerilor Externe anunță încă un deces al unui cetățean român în războiul din Israel. Este vorba despre persoana anunțată inițial dispărută și al cărei deces a fost confirmat de autoritățile israeliene. Aceasta avea dublă cetățenie. Este cel de al doilea deces al unor cetățeni români, după atacul Hamas.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cu regret că, până în prezent, se confirmă decesul a două persoane cu dublă cetățenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, astfel:

– persoana al cărei deces a fost anunțat de către autoritățile israeliene la data de 9 octombrie 2023, care deținea cetățenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel;

– persoana pe care familia a declarat-o dispărută la data de 12 octombrie 2023 și al cărei deces a fost confirmat de autoritățile israeliene la data de 13 octombrie 2023. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiilor și își exprimă regretul profund pentru victimele acestor atacuri. De asemenea, reiterează condamnarea fermă a terorismului în toate formele sale de manifestare.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mae-doi-romani-au-murit-in-razboiul-din-israel-2540671

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.