23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Maestrul scenei românești, Mitică Popescu, a împlinit 85 de ani. Declarațiile impresionante al unui artist din „generația de aur”: „Am iubit oamenii și ei mă iubesc pe mine”

Mitică Popescu, legendarul actor din „generația de aur”, a împlinit 85 de ani și debordează de vitalitate. Maestrul a povestit cum și-a serbat ziua de naștere și se declară recunoscător pentru urările pe care le-a primit din partea celor apropiați.

Mitică Popescu, maestrul scenei românești, a împlinit venerabilă vârstă de 85 de ani, iar artistul are aceeași poftă de viață și simț al umorului care l-au definit dintotdeauna.

Actorul îndrăgit de toți românii a încântat publicul vreme de 21 de ani, cu talentul și vocea sa inconfundabilă în emisiunea „D’ale lui Mitică”, de pe TVR2, unde saluta șarmant: „Să fiți deștepți și fără frică. Eu vă salut! Mitică!”. Maestrul a onorat scena teatrului vreme de 45 de ani și a rămas până în prezent același personaj carismatic cu prezență distinsă…https://www.romaniatv.net/maestrul-scenei-romanesti-mitica-popescu-a-implinit-85-de-ani-declaratiile-impresionante-al-unui-artist-din-generatia-de-aur-am-iubit-oamenii-si-ei-ma-iubesc-pe-mine-video_6026093.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here