spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

MAFIOTII DE NEGRESTI

- Advertisement -

O familie, batutã de un grup de indivizi în propria curte

COSMAR În seara zilei de 12 martie, un tânãr împreunã cu familia sa, au fost bãtuti cu bestialitate de cãtre un un grup de indivizi din Negresti chiar în propria curte. În urma acestei încãierãri au rezultat trei victime care au ajuns cu rãni multiple la spital.

Seara de 12 martie a fost una traumatizantã pentru familia Unguru din Negresti. Marius Unguru si verisorul sãu Daniel Lucache se aflau la un bar din oras. La un moment dat, Daniel Lucache se trezeste cã este luat la palme de cãtre Edi Cucu din senin. Mai târziu acesta îsi cere scuze spunând cã tânãrul Daniel a fost de fapt confundat cu altcineva. Vãzând cã atmosfera se încinge, Marius Unguru împreunã cu verisorul sãu au plecat de la bar cãtre casã. Tinerii spun cã au fost urmãriti de cãtre patronul barului, Edi Cucu, împreunã cu alti indivizi pânã în fata casei, unde le-au tãiat calea cu masina si apoi au fost luati la bãtaie. Rudele tinerilor au solicitat de urgentã serviciul de ambulantã si politia. La fata locului s-au prezentat doi politisti locali si douã ambulante. Cele trei victime, Dumitru Unguru, Marius Unguru si Florin Lucache au fost transportati la spitalul din Negresti unde au primit primele îngrijiri, dupã care au fost transportati la spitalul judetean. “Noi avem înregistrat dosar penal pentru infractiune si lovire iar acum asteptãm sã se întocmeascã dosarul medico – legal al victimelor precum si examinarea medico-legalã si cu numãrul zilelor de spitalizare” a declarat Iulian Bârzu, comandantul politiei Negresti.

“Dacã nu as fi intervenit ar fi fost fatal pentru nepotul meu”

Auzind gãlãgie, Dumitru Unguru, tatãl lui Marius Unguru s-a trezit si a iesit sã vadã ce se întâmplã. “ Când am iesit am vãzut în jur de 10 – 12 tineri care erau în fata portii mele si trãgeau în bãiatul si nepotul meu. M-am repezit sã îl salvez pe nepotul meu care era trântit la pãmânt iar unul dintre agresori îl bãtea cu o bâtã ca pe un sac de box. La un moment dat m-am trezit lovit cu pumnii în fatã. Cred cã dacã nu as fi intervenit, nepotul meu ar fi putut sã moarã”, a declarat Dumitru Unguru.

“Mi-a tras câteva palme si apoi si-a cerut scuze cã m-a confundat cu altcineva”

“ Edi m-a luat la palme din senin în timp ce mã aflam la bar. Am rãmas uimit deoarece eu eram venit de la facultate în week-end si nu am avut vreun conflict cu el. Putin mai târziu si-a cerut scuze spunându-mi cã de fapt m-a confundat cu alt bãiat care îl bãtuse pe unul din cunoscutii lui. Când am vãzut cum stau lucrurile am decis împreunã cu verisorul meu sã plecãm dar ei ne-au urmãrit pânã în fata curtii si ne-au bãtut , iar eu mi-am pierdut constiinta pentru câteva momente”, a declarat Daniel Lucache.

“Nu înteleg de ce ne-au urmãrit”

“Când am vãzut cã Edi s-a luat de verisorul meu am hotãrât sã plecãm deoarece am vãzut cã era ametit. Nu m-am gândit cã ne vor urmãri deoarece nu aveau nici un motiv. Ne-au tãiat calea în fata curtii pentru a nu putea intra iar apoi m-au scos din masinã si m-au luat la bãtaie. Verisorul meu a sãrit sã mã ajute si i-au tras cu bâta în cap”, a declarat Marius Unguru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

575 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.