spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Mai multe firme din Bârlad, lăsate vineri fără apă

- Advertisement -

ANUNȚ… Vineri, 5 iulie, mai multe societăți comerciale din municipiul Bârlad vor avea apa potabilă întreruptă cu cursul dimineții, întrucât firma care efectuează lucrări la sistemul de apă-canal al orașului, are de executat lucrări în zonă. Confecții, Multim, Kredianis, Compactus-rom sau Remat sunt doar câteva dintre firmele care vor fi mâine cu apa întreruptă până la ora 13,00.

„Aquavas SA Vaslui, sucursala Bârlad vă aduce la cunoștință că în data de 05.07.2024, între orele 08.00 -13.00 , se va sista furnizarea apei potabile în Bârlad pe str.Tecuciului, pentru realizarea conexiunilor dintre rețelele noi executate cu cele existente. Societățile Comerciale care nu vor avea apă sunt următoarele: Confecții, Multim, Kredianis, Compactus-rom, Remat, Berlin, Cleopatra, Complex Prodana, Fan Curier.

Lucrarile vor fi executate de firma Motris Bacău. Eventualele reclalmații și sesizări le puteți face la Dispeceratul Uzinei de Apă, la numerele de telefon 0235/419901 și telefon mobil 0788508841”, au transmis reprezentanții Aquavas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.