20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Mai multe mașini abandonate pe străzile orașului au fost ridicate de Poliția Locală Vaslui (FOTO)

ÎN VIZOR… Poliția Locală a municipiului Vaslui a desfășurat, zilele trecute,  o nouă acțiune de eliberare a domeniului public de vehiculele abandonate și fără stăpân.

La data de 09.06.2022, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au desfășurat activități specifice pentru ridicarea, transportul și depozitarea unui număr de patru autoturisme care au îndeplinit condițiile legale, conform Legii nr. 421/2002, pentru a fi declarate abandonate, respectiv:

 • – un autoturism marca Kia Ceed, de culoare gri, având nr. de înmatriculare CJ32LEN, aflat în parcarea publică de pe str. 1 Decembrie;
 • -un autoturism marca Cioelo Daewoo, de culoare albastră, având nr. de înmatriculare IS20LAW, aflat pe str. Economiei, în fața imobilului nr.6;
 • – un autoturism marca Volkswagen Golf 5, de culoare neagră, având nr. de înmatriculare B27YCI, aflat pe str. Delea, vis-a-vis de imobilul cu nr.3;
 • – un autoturism marca Fiat Punto, de culoare neagră, având nr. de înmatriculare VS13PGL, aflat pe str. Ștefan cel Mare, în parcarea din spatele blocului 134.

Condițiile în care pot fi restituite mașinile ridicate

Conducerea Poliției Locale Vaslui precizează faptul că anterior demarării acțiunilor de ridicare, proprietari /deținătorii acestor autovehicule au fost somați să elibereze domeniul public, însă nu au dat curs solicitărilor transmise. „Cu această ocazie, informăm proprietarii vehiculelor ridicate că le pot revendica, printr-o cerere depusă la sediul Poliției Locale Vaslui. Vehiculele ridicate se restituie numai după ce proprietarii sau deținătorii legali achită cheltuielile aferente ridicării, transportului și depozitării, sume care se fac venit la bugetul local. Pe această cale, facem cunoscute numerele de telefon ale Poliției Locale Vaslui, la care cetățenii municipiului pot sesiza existența vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Vaslui: 0235315756; 0745376704”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. Verificati si urmatoarele locuri, o sa gasiti sigur „obiecte” de interes:
  – pe str. Cuza Voda, este o masina sport neagra (probabil Hyundai) cu numere de BC parcata pe carosabil;
  – in fata blocului 187 este o masina abandonata (Peugeot) cu numere de VS (VS04SJO parca);
  – in parcarea mare de pe str. Smardan (cea unde este tomberonul) este o masina abandonata cu numere de BV (Peugeot), dar s-ar putea sa mai fie si altele.

 2. Mașinile care nu au itp,RCA, rovigneta în ultimele 12 luni trebuie scoase de pe spațiul public. Nu circula sa le ducă undeva la curte la țară în parcuri special amenajate etc în asa fel încât da nu blocheze locuri de parcare.

 3. La intrarea pe aleea din fata arhivelor statului,dintre complexul meșteșugarilor și blocul 1, la 50 de metri staționează un Matiz roșu,murdar, cu unul din numere.disparute.E clar că nu poate circula! Ocupă un loc de parcare absolut degeaba!
  Poate fi verificat de poliția locală?
  Daca este in regulă,cu taxe și impozite platit, RCA și ITP…totul e ok!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here