-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Mai multe sectoare de drum din Negrești vor fi modernizate până la sfârșitul anului

- Advertisement -
PROIECTE… În curând va începe asfaltarea mai multor sectoare de drum din Negrești și satele aferente orașului. Primarul Cristi Rusu a anunțat că a semnat contractele de execuție.

INVESTIȚII… Vești bune pentru negreșteni. În curând va începe asfaltarea mai multor sectoare de drum din Negrești și satele aferente orașului. Primarul Cristi Rusu a anunțat că a semnat contractele de execuție. „După o lungă perioadă de timp, în care am făcut procedura de licitație și aproximativ cinci luni de contestații ale unor firme care au participat la licitație, vă informez că am semnat contractele de execuție pentru proiectul «Reabilitare și modernizare drumuri în Negrești și satele componente Poiana, Valea Mare, Parpanița și Căzănești»”, a transmis primarul orașului Negrești.

Potrivit edilului, odată cu aslfaltarea drumurilor, vor fi efectuate și

rigole și acostamente betonate, poduri și podețe. Cele cinci loturi de drum sunt: str. Abator în lungime de 0,783 Km, sat Poiana în lungime de 2,095 Km, sat Valea Mare în lungime de 2,175 Km, sat Parpanița în lungime de 3,775 Km, sat Căzănești în lungime de 3,06 Km. „În total, vom asfalta aproximativ 11,9 Km de drum, vom face 16,4 Km de rigole betonate și 63 de podețe. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 14,2 milioane lei, fonduri alocate de Guvernul României prin PNDL. După depunerea garanției de lucrări de către firmele cîștigătoare a licitației, vom da Ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de finalizare este 31.12.2022. Mulțumesc tuturor celor care au muncit la aceste proiecte, cu mulțumiri speciale colegilor de la investiții Nelu Rotariu -Arhitect șef și Ionuț Scurtu – șef Birou Investiții. Lucrăm la acest proiect din prima lună de mandat și vom face tot posibilul să-l finalizăm cu succes și în termen. La finalizarea acestui proiect toate cele șase sate aparținătoare vor fi asfaltate și legate de oraș printr-un drum asfaltat”, a mai transmis primarul Cristi Rusu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.