spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Mai multe zone din Bârlad nu vor avea apă miercuri. Firma Motris lucrează la conexiunile dintre rețelele noi și cele existente

- Advertisement -

INFORMARE… Mâine, 15 mai, locuitorii din mai multe zone ale Bârladului nu vor avea apa aproape toată ziua. Firma care execută lucrări la rețeaua de apă intervine în zonă și este nevoie de întreruperea temporară a alimentării cu apă potabilă, penntru extinderea rețelelor, prin realizarea conexiunilor între rețelele noi și cele deja existente.

„AQUAVAS SA Vaslui- Sucursala Bârlad , vă aduce la cunoștință că in data de 15.05.2024, între orele 08.00 – 19.00, se va sista furnizarea apei potabile pentru realizarea conexiunilor dintre rețelele noi executate și cele deja existente, realizate de firma Motris Company SRL Bacău, în cartierele Munteni, Podeni, str. Tutovei, str. Trei Ierarhi, str. Fundătura Tutovei, nr. 1,2,3, str. Minerva, Cartier Deal (Crâng), Cotul Negru, str, Ghe. Emandi. Eventualele reclamații și sesizări led puteti face la DIPECERATUL UZINEI DE APA la numerele de telefon 02351419901 și tel. mobil 0788508841.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.