Mai multe zone din Marea Britanie sunt sub noi restricții Covid. UK are trei niveluri de restricție

Cea mai mare parte a țării se află la nivelul cel mai scăzut – mediu – dar milioane de oameni din nord și Midlands se confruntă cu restricţii suplimentare în contextul în care Marea Britanie înregistrează o creştere semnificativă a îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Regiunea Liverpool este singura zonă care se supune celor mai dure reguli, cu pub-uri și baruri care nu servesc în locaţii închise. Totuși, autorităţile din Marea Britanie au gândit un plan pe trei niveluri pentru a combate şi a acţiona împotriva virusului COVID-19.

Marea Britanie va introduce restricţii mai stricte şi în alte zone din cauza COVID

Oficialii guvernamentali din domeniul sănătății trebuie să se întâlnească pentru a discuta despre posibilitatea ca Greater Manchester, Lancashire și alte zone să se alăture nivelului superior de restricţii. Cu câteva ore înainte că normele de restricţie să intre în vigoare în Liverpool, poliția a fost forțată să disperseze mulțimi mari de persoane care protestau în oraș .

Între timp, Irlanda de Nord a anunțat o prelungire a închiderii şcolilor. Acest lucru a fost luat, printre alte măsuri, pentru a împiedica răspândirea COVID-19.

Londra și Essex se numără printre zonele care intră în restricții de coronavirus de nivelul doi de sâmbătă. Înseamnă că milioane de oameni mai mulți nu se vor putea amesteca cu alte gospodării în interior. Anunțul urmează introducerii noului sistem cu trei niveluri al Angliei. Alte părți ale Regatului Unit au introdus, de asemenea, noi restricții…..https://www.bzi.ro/mai-multe-zone-din-marea-britanie-sunt-sub-noi-restrictii-covid-uk-are-trei-niveluri-de-restrictie-4048663?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ