1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

MAI VREA O SANSÃ

- Advertisement -

Gerlem promite cã s-a fãcut bãiat cuminte

TRANSFORMARE Wilian Gerlem a trecut peste episoadele neplãcute în care a fost implicat în aceastã iarnã si îsi vede serios de pregãtire. Mijlocasul încã se antreneazã separat si sperã ca în scurt timp sã fie rechemat la prima echipã de antrenorul Viorel Hizo. În conditiile în care tehnicianul Vasluiului se confruntã cu dificultãti în gãsirea unui jucãtor care sã acopere flancul drept al liniei mediene, Gerlem rãmâne o solutie, în ciuda problemelor extrasportive.

Viorel Hizo a încercat în aceste prime patru etape de la reluarea campionatului sã gãseascã o solutie pentru acoperirea postului de mijlocas dreapta, dar fotbalistii testati de “Dulãu” nu au dat randamentul scontat. Fie cã a fost vorba de Gheorghiu, în meciul cu Târgu Mures, Milisavljev, în partida cu Universitatea Cluj, sau Campano, în ultima etapã cu Steaua, niciunul dintre acestia nu a convins cã este o certitudine pe acea pozitie. În conditiile în care urmeazã o perioadã foarte aglomeratã, cu meciuri din trei în trei zile, iar unii fotbalisti riscã suspendãri cauzate de cumulul de cartonase, o variantã de întãrire o reprezintã reprimirea în lot a brazilianului Willian Gerlem.

Pe ce posturi poate juca Gerlem

La finalul anului 2009, Gerlem a fost numit, de cãtre un renumit cotidian de sport din România, ca fiind cel mai bun mijlocas stânga din Liga I. A fost practic apogeul brazilianului, din 2010 jucãtorul cariocas intrând într-o pasã mai putin fastã, cãderea datorându-se în special unei accidentãri grave. Gerlem este un jucãtor foarte tehnic, cu pronuntate valente ofensive, ce poate juca atât în banda stângã, cât si în cea dreaptã, dar si în spatele atacantilor. Surse apropiate fotbalistului spun cã acesta a renuntat la viata extrasportivã si îsi vede foarte serios de pregãtire, sperând ca în scurt timp sã mai primeascã o sansã de la cel pe care l-a înjurat în cantonamentul din Antalya.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.