Maia Morgenstern, ameninţată cu moartea. Facebook i-a şters postarea. „A dispărut. Nu am şters-o”

Actriţa Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea într-un mesaj semnat de aşa zişi membri ai partidului AUR. George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a respins acuzaţiile, spunând că e vorba despre o “intoxicare incalificabilă”.

Scandalul uriaş s-a declanşat după ce Maia Morgenstern a publicat sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook mesajul de ameninţare pe care l-a primit chiar înainte de Pesah, Paştele evreiesc.

Postarea sub numele „O plângere, dacă nu vă supăraţi, de la un cetăţean îngrijorat!” avea ataşat mesajul în care Maia Morgenstern a fost ameninţat că, împreună cu fiica ei, vor fi ucise pe motiv că au îndrăznit să vorbească împotriva aşa-zisului prieten al autorului.

De asemenea, autorul mesajului prin care Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea a scris că urmăreşte să incendieze Teatrul Evreiesc de Stat, împreună cu toţi actorii de acolo, loc pe care îl numeşte „o gaură murdară de şobolani”.

„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”, se arată în mesajul primit de actriţă. …https://www.romaniatv.net/maia-morgenstern-amenintata-cu-moartea-facebook-i-a-sters-postarea-a-disparut-nu-am-sters-o_5376733.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ