0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Maia Morgenstern, declarații emoționante despre ziua de naștere a fiicei: «Așa a venit Isadora, cu soare și speranță multă»!

- Advertisement -

Maia Morgenstern are motive de bucurie! Joi, 21 aprilie, fiica sa cea mică, pe nume Ana Isadora, împlinește 19 ani. Actrița i-a transmis cele mai bune gânduri și prin intermediul rețelelor de socializare și ne-a dezvăluit cum va sărbători.

Maia Morgenstern are trei copii, de care este nespus de mândră. Tudor Istodor și Cabiria Morgenstern au moștenit pasiunea pentru teatru și cinematografie a actriței, însă mezina familiei pare să fie fascinată de psihologie.

Contactată de Click!, Maia Morgenstern a dezvăluit că lucra pentru pelicula Patimile lui Iisus atunci când era însărcinată cu Isadora. În plus,actrița a subliniat că ziua de astăzi este dedicată sărbătoririi fiicei sale, dar și muncii pentru că, spre seară, va urca pe scenă pentru a juca într-o piesă de teatru din lirica evreiască…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maia-morgenstern-declaratii-despre-ziua-de-nastere-589003.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.