17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Maia Sandu îndeamnă la solidaritate: Ucraina e prietenul nostru. Nu lăsați informațiile false să vă otrăvească viața

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut un apel la solidaritate, și a apreciat rapiditatea cu care s-au mobilizat cetățenii, autoritățile și oamenii de afaceri față de ucrainenii care au fugit de război și au ajuns la granițe. Ea a spus că vor fi primiți în Republica Moldova toți cei care vor cere ajutor, indiferent cât de mulți vor fi. Pe de altă parte, ea a făcut un apel către oameni să se informeze din surse verificate și să nu se lase influențați de informațiile false.

„Autoritățile Republicii Moldova s-au mobilizat rapid și lucrează în regim de alertă. Continuăm să monitorizăm în de aproape evoluțiile războiului din Ucraina, inclusiv evoluția situației în raioanele de nord și sud ale Republicii Moldova (…)

Ieri dimineață ne-am trezit într-o lume nouă, mai violentă, mai incertă, mai instabilă. O lume în care războiul neprovocat este posibil și face victime chiar în apropierea frontierelor noastre. Este în mod cert o lume în care speram că nu o să ajungem să trăim vreodată…https://www.digi24.ro/stiri/externe/maia-sandu-indeamna-la-solidaritate-ucraina-e-prietenul-nostru-nu-lasati-informatiile-false-sa-va-otraveasca-viata-1850453

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here