spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Maia Sandu: Statutul de ţară candidat la UE nu schimbă peste noapte lucrurile în Republica Moldova

- Advertisement -

Preşedinta Maia Sandu susţine că, după ce Republica Moldova a primit statutul de ţară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană, Guvernul, Parlamentul şi Preşedinţia vor continua să muncească zi de zi, alături de administraţia publică locală, pentru ca dezvoltarea satelor şi oraşelor Moldovei, dezvoltarea ţării în ansamblu să continue, transmite IPN.

Maia Sandu susţine că, din poziţia de ţară candidată, Republica Moldova, va putea avansa cu aceste schimbări mai uşor, având susţinerea UE şi resursele puse la dispoziţie de Bruxelles.

„Cu sprijinul UE, împreună cu dumneavoastră, prin muncă, disciplină şi ordine vom reuşi să asigurăm pacea şi dezvoltarea ţării, chiar şi în această perioadă plină de provocări. Dragi cetăţeni, datorită voinţei voastre, a alegerii pe care aţi făcut-o, astăzi, ţara noastră are şansa reală de a se dezvolta apropiind standardele noastre de viaţă de cele din UE. În pofida greutăţilor şi a incertitudinii, suntem hotărâţi să avansăm pe acest drum, iar pentru acest efort naţional de curăţare şi dezvoltare a ţării avem nevoie de alinierea tuturor forţelor politice, a societăţii civile, a funcţionarilor publici, a administraţiei centrale şi locale, a sectorului privat. Numai împreună putem ridica ţara noastră la nivelul de trai, de siguranţă şi de dezvoltare pe care îl merită oamenii ei”, a declarat Maia Sandu într-o conferinţă de presă susţinută vineri.

Citeste mai mult: adev.ro/rdz3cw

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.