spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Mâine încep lucrările la podul Giurgiu-Ruse. Timpii de lucru și rute ocolitoare, calculate de autorități

- Advertisement -

Traficul se va desfăşura cu dificultate de miercuri pe Podul Giurgiu – Ruse, unde încep lucrările de reparaţii pe tronsonul bulgar. Sunt rute ocolitoare calculate de autorități, dar și alți pași recomandați.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de miercuri, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu – Ruse, pe tronsonul bulgar, care se vor desfăşura zilnic, timp de 10 – 12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri. Din acest motiv, traficul rutier nu va fi oprit total, ci se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere şi personal de dirijare. În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieşire spre România, arată sursa citată. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită, să reducă viteza şi să respecte cu stricteţe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, şoferii trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de aşteptare la trecerea frontierei.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/digieconomic/consumer/in-doua-zile-incep-lucrarile-la-podul-prieteniei-giurgiu-ruse-turistii-au-la-dispozitie-o-serie-de-rute-alternative-23725

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.