spot_img
23.3 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Majorarea salariului minim pe economie creşte preţul alimentelor. Semnal de alarmă tras de specialişti

- Advertisement -

Preşedintele Federaţiei Patronale din Industria Alimentară Romalimenta trage un semnal de alarmă şi spune că majorarea salariului minim pe economie ar deregla complet piaţa şi preţul alimentelor ar creşte.

Majorarea salariului minim pe economie creşte preţul alimentelor. Sorin Minea, preşedintele Federaţiei Patronale din Industria Alimentară Romalimenta, spune că alimentele se vor scumpi cu siguranţă în cazul în care Guvernul decide să crească salariul minim pe economie din ianuarie.

Preşedintele Federaţiei Patronale din Industria Alimentară Romalimenta susţine că decizia Guvernului de a creşte salariul minim pe economie este una stupidă şi că ar deregla complet piaţa.

„O decizie stupidă de majorare a salariului minim ar deregla complet piaţa. Salariul minim nu se poate majora, pentru că aşa vrea cineva: ca să majorezi salariul minim îmi trebuie productivitate şi să îmi scot banii. Niciun Guvern, nici acesta, nu a înţeles că majorarea salariului minim este o majorare în cascadă, pentru că va trebui să majorezi toate salariile, nu numai salariul minim. O majorare a salariului minim ar arunca în aer toate salariile, pentru că trebuie să îi majorezi şi salariul următorului angajat. Deci, dacă vom avea de la 1 ianuarie o majorare a salariului minim, vom avea şi o majorare a preţului cărnii şi al alimentelor”, a afirmat Sorin Minea, potrivit Agerpres. …https://www.romaniatv.net/majorarea-salariului-minim-pe-economie-creste-pretul-alimentelor-semnal-de-alarma-tras-de-specialisti_5768263.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.