32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

”Mama are cancer”. Drama prin care trece Laurențiu Reghecampf + cum și-a pierdut copilul de un an

Laurențiu Reghecampfantrenorul Universității Craiova, a vorbit deschis despre momentele grele din viața sa.

Tehnicianul, care și-a refăcut viața cu Corina Caciuc după despărțirea de Anamaria Prodan, de care va divorța, a recunoscut că există mai multe momente din viața sa pe care le-ar șterge dacă ar avea putere.

Drama trăită de Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț

Printre momentele evocate de antrenor se numără două din trecut, pierderea copilului din mariajul cu Mariana Pfeiffer, prima sa soția, și a tatălui său, însă și unul din prezent, apărut după ce mama sa a fost depistată cu cancer.

”Sunt anumite momente pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de lucruri grele, nu le poți vedea pe cele frumoase.

Moartea tatălui meu a fost un șoc, a fost a doua înmormântare la care am participat după cea a fetiței mele. Fetița mea a murit la un an și două luni, inima ei nu se formase normal. Ne-am dat seama la șase luni, obosea când mânca și a avut o pneumonie care n-a putut fi tratată.

Mama are acum cancer, face chimioterapie, sper să se facă bine și să fie totul ok”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Podcastul ”Fiță cu Adiță”, de pe Youtube…https://www.digisport.ro/special/mama-are-cancer-drama-prin-care-trece-laurentiu-reghecampf-cum-si-a-pierdut-copilul-de-un-an-1412809

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here