Mama bătăușă de la Arsura a devenit vedetă la “Acces Direct”, însă judecătorii nu o iartă (VIDEO)

CONTRARIAȚI… Pe mama bătăușă de la Arsura, cea care a fost filmată în timp ce își snopea copilul de 10 ani, a iertat-o soțul, dar nu și instanța Curții de Apel Iași! După ce pe fond, judecătorii de la Huși au fost foarte blânzi cu femeia, sancționându-o doar o amendă penală de 2000 de lei, pentru “violență în familie”, iată că instanța Curții de Apel a decis că dosarul trebuie rejudecat. Între timp, soțul a iertat-o pe Tatiana, chiar dacă el a dat-o în vileag, după ce a filmat-o în timpul agresiunilor. “El a reclamat-o la Poliție și s-a dus la televiziune, la Acces Direct, ca să spună că îl bate și pe el și pe copii. S-au împăcat, dar plângerea era făcută și procesul merge mai departe. În aceste zile, i-am văzut că își fac un gard nou acolo, la casă. Acum sunt bine, nici nu spui că s-au făcut în fel și chip la Acces Direct”,  spun vecinii.

Vecinii femeii judecate pentru rele tratamente aplicate minorilor sunt contrariați de sentința blândă dată de judecătoria Huși și salută decizia instanței superioare care a luat decizia trimiterii dosarului spre rejudecare. “Vă spun sincer că eu, ca om care știu ce s-a petrecut și câtă suferință și bătaie a îndurat acel copil de la femeia asta, am rămas șocat când am aflat că Judecătoria i-a dat o amendă de 2000 de lei. De parcă bătaia unui copil, înjunghierea lui cu cuțitul în umăr, maltratarea, vânătăile cu care îl vedea și învățătoarea la școală, ar fi cam același lucru cum te-ar prinde Poliția că nu porți mască. Că tot cam 2000 de lei primești. Eu cred că judecătorii de la Iași au văzut că ceva nu este în regulă în dosar. Ce fel sunt protejați copiii? Pot să vă spun că bărbatul ei a iertat-o. Zilele acestea i-am văzut că aveau oameni la făcut un gard. Erau amândoi, acolo, în gospodărie. Copiii știam că au ajuns la ei, dar îi monitorizează cumva Protecția Copilului, din câte s-a auzit. Credeți că ea s-a liniștit și nu îi mai bate? Să dea Dumnezeu! Dar năravul din fire, nu prea are lecuire”, spun vecinii.

Înapoi cu dosarul la Huși! 

De reamintit că scandalul din această familie a fost unul destul de mediatizat, întrucât protagoniștii de la Arsura nu s-au lăsat până nu au ajuns și ei la “Acces Direct”. Acolo, soțul Tatianei s-a plâns public de faptul că lua bătaie des de la soție și, de frica ei, a ajuns să fugă de acasă. Ba, a venit în platoul celebrei emisiuni și o vecină, care și ea s-a plâns că a luat bătaie de la războinica basarabeancă. Protecția Copilului a luat minorii din sânul acestei familiei, i-a securizat, iar mama s-a ales cu plângere penală pentru violență în familie. Chiar dacă cei doi soți s-au împăcat, procesul a mers mai departe. Tatiana și-a recunoscut vina în fața procurorilor, sperând într-o pedeapsă mică. A și obținut-o de la instanța Judecătoriei Huși, însă Curtea de Apel nu a fost de acord, considerând că mama filmată bătându-și fără milă copilul în vârstă de 10 ani, nu poate scăpa atât de ușor, cu doar 2000 de lei amendă.
1 COMENTARIU

  1. Ce mai scurma prin gunoaie Mirela Vaida ??!! Oare nivelul ei de educatie nu-i permite sa se ocupe de emisiuni mai elevate , care ridice nivelul cultural si moral al societatii ? daca tot o face pe moderatoarea de sant

LĂSAȚI UN MESAJ