spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Mama care si-a muscat copilul riscã 15 ani de puscãrie (video)

- Advertisement -

LA JUDECATÃ O femeie în vârstã de 22 de ani, din orasul Murgeni, a fost trimisã în judecatã de cãtre Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad pe 13 ianuarie, pentru rele tratamente aplicate minorului, lovire sau alte violenţe. Alexandra Popovici este acuzatã în dosarul penal 75/189/2014 cã si-a maltratat fetita de doar douã luni, micuta Ioana Maria ajungând la spitalul iesean „Sf. Maria” plinã de vânãtãi si muscãturi. Femeia riscã închisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.

Alexandra Popovici, de 22 de ani, din Murgeni, mama copilei de douã luni care acum doi ani, pe 5 aprilie, a ajuns în spital la Iasi în stare gravã, fiind muscatã si bãtutã, este trimisã în judecatã de procurorii bârlãdeni pentru rele tratamente aplicate minorului, loviri si alte violente. Ioana Maria, fetita Alexandrei, a fost un timp în comã si a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Iasi. Conform ultimelor declaratii ale specialistilor de la DGASPC Vaslui, Ioana Maria este acum în plasament la un asistent maternal profesionist, unde fetita se dezvoltã normal. Alexandra a fost decãzutã din drepturile pãrintesti, ea urmând a plãti despãgubiri fetitei si va fi obligatã la plata spitalizãrii atât la spitalul din Bârlad cât si la cel din Iasi. Conform art. 306 Cod penal, infractiunea de rele tratamente aplicate minorului, loviri sau alte violente se pedepseste cu închisoarea de la 3 la 15 ani si cu interzicerea unor drepturi.

Alexandra Popovici, mama copilei de douã luni care a ajuns în spital la Iasi cu rãni severe la cap si pe corp, a fost datã afarã din Centrul Maternal Bârlad, unde se afla fetita, când s-a întâmplat incidentul. Vã reamintim cã, marti, 5 aprilie 2011, în jurul orelor 21.45, Alexandra Popovici a iesit din dormitorul unde era cu fetita, la Centrul Maternal, strigând cã bebelusul nu mai rãsuflã. Copilul a fost gãsit de angajatii centrului cianozat si a fost chematã ambulanta, care l-a dus la Spitalul de Urgentã Bârlad si de acolo, în aceeasi noapte, la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. În urma consultului de specialitate, s-a constatat cã fetita de douã luni a fost muscatã de cap si de corp de cineva, bãnuiala cãzând pe mama ei, Alexandra Popovici, care n-a dorit copilul de la bun început. Politistii bârlãdeni au fost alertati de Spitalul de Copii iesean, unde fetita a ajuns în cele din urmã, la sectia ATI Reanimare, fiind în comã si conectatã la aparate. La acea datã Alexandra a ajuns în fata anchetatorilor, unde a declarat: «Nu eu am lovit copilul. Probabil cã cei care sunt la centru au lovit-o. Nu stiu cine si nici de ce a fãcut-o». Alexandra Popovici nu si-a dorit copilul si a vrut sã scape de el. «Mama fetitei a venit în februarie, însãrcinatã, dorind sã dea copilul spre adoptie sau în asistentã maternalã. Dupã ce a nãscut, ea a fost consiliatã si sfãtuitã de noi, cei din cadrul Protectiei Copilului, sã pãstreze micuta, care trebuie sã fie crescutã de mamã. Ea n-a dat niciun semn cã ar vrea sã facã ceva copilului, era foarte bunã mamã si ne întelegea. Nu stiu cum s-a schimbat asa deodatã, dar din câte am auzit femeia a fost gãsitã vinovatã si a fost trimisã în judecatã”, a spus Esmeralda Bâgu, sefa Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad, care are înglobat si Centrul Maternal unde s-a întâmplat, acum doi ani, istoria cu bebelusul.

http://youtu.be/tkJ-UZJ8joI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.