spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Mama copiilor înecaţi de tată în apa unui baraj: „Ştiam că e un om nebun, dar nu m-am aşteptat la asta”

- Advertisement -

Cei doi copii din judeţul Bacău, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, au fost scoşi din apă de un poliţist, care a încercat fără succces să îi resusciteze. Tatăl copiilor este de negăsit după ce a comis gestul de neiertat.

Mama micuţilor decedaţi nu îşi poate reveni după cele întâmplate şi spune că nu îl crezuse capabil pe soţul său de aşa ceva, deşi o ameninţase că le va face rău copiilor.

„Ne-am certat de ieri (vineri-n.r.), că am apelat la cineva din greşeală şi mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec. Am încercat să îmi adun toate de pe acolo.  Când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme şi m-a luat direct la bătaie. Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în maşină şi a plecat. Ştiam că e un om nebun, ştiam că are prostii, dar nu m-am aşteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă. Acum o lună jumate am mai avut probleme şi am chemat poliţia şi l-a luat şi a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii înecaţi de tatăl lor într-un râu”, a declarat  mama copiilor.

Citeste mai mult: adev.ro/rbm5r4

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.