spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

MAMÃ CU TREI COPII, STRIGÃT DE AJUTOR! (FOTO)

- Advertisement -

SALVATI – MÃ!! O tânãrã profesoarã de limba englezã, de la Scoala Gimnazialã „Episcop Iacov Antonovici” trece prin clipe de cosmar! Aceasta a fost diagnosticatã cu cancer la sân. Din acel moment a început lupta pentru viatã. Cãtãlina este mamã a trei copii de 7, 11 si 12 ani. Este singurã si bolnavã si cere ajutor de la semenii sãi, pentru a putea supravietui. Vrea sã îsi vadã copiii crescând, dar tratamentul este lung si costisitor, iar singurã nu poate rãzbi. Are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Cei care doresc sã o ajute o pot face în Contul deschis la BRD Bârlad: RO05BRDE380SV44424313800 pe numele Neculai Cãtãlina Marcela.

Povestea blândei profesoare care se zbate pentru a supravietui, este incredibilã. Cãtãlina Neculai are doar 38 de ani si, ca o ironie amarã a sortii, mama ei murit la vârsta de 38 de ani, când ea avea doar sapte ani, de cancer ovarian. Acum, la aceeasi vârstã, Cãtãlina, o femeie de o blândete incredibilã, iubitã de copii, de elevi, de colegi, se confruntã cu aceeasi boalã crâncenã, dar la sân. Ca sã supravietuiascã are nevoie de tratament, care este extrem de costisitor. În fiecare sãptãmânã trebuie sã dea 2000 de lei, iar suma este una uriasã si peste puterile familiei. Colegii de la Scoala „ Episcop Iacov Antonovici” au decis sã o ajute si au fãcut un apel la elevi si la pãrintii acestora, dar tratamentul este de lungã duratã.

Mesajul postat de blânda profesoarã, pe reteua de socializare este unul emotionant. Aceasta face totodatã un apel cãtre oamenii cu suflet mare sã o ajute pentru a putea fi cât mai mult alãturi de copiii sãi.

„Când viata sau Dumnezeu îti pune în fatã diagnosticul de cancer, lasi deoparte orice mândrie si faci totul sã te salvezi, nu pentru tine neapãrat (desi acum îmi dau seama ce frumoasã si pretioasã este viata),dar mai ales pentru copiii tãi. Interventia chirurgicalã, chimioterapia si radioterapia sunt metodele clasice de tratament, destul de agresive si nu neapãrat cele mai eficiente. De aceea, vreau sã mã asigur cã fac tot ce este omeneste posibil în aceastã luptã. Terapiile alternative sunt o sansã în plus, dar, bineînteles, sunt foarte costisitoare. O sãptãmânã de tratament în Bucuresti costã aproximativ 2000 lei. De aceea, dragii mei, apelez la voi, ca din putinul vostru sã oferiti doar o picãturã,care, adunatã cu altele, vor umple paharul vietii. Le multumesc celor care au fost alãturi de mine , în orice fel posibil, dar si celor ce o vor face de acum înainte!”, a scris Cãtãlina pe contul ei de socializare.

Si-a pierdut mama pe când avea doar sapte ani!

„Viata nu prea mi-a oferit multe flori, rãmânând de la 7 ani fãrã mamã, care a decedat la vârsta de 38 ani, tot în urma unui cancer (de col uterin). Copil fiind, nu am constientizat aceastã pierdere la momentul respectiv,dar , mai târziu, când îi vedeam pe ceilalti copii cu mamele lor, am început sã-i simt lipsa tot mai mult. Cãsãtorindu-mã si având trei copii, am realizat cã ea a murit asa tânãrã, având tot trei copii. Acest lucru mi-a bântuit mult gândurile si, bineînteles, nu a fost un factor pozitiv. Copiii mei sunt in clasa a V-a, a IV – a si fetita în clasa a -I-a, având 12, 11 si 7 ani. Mai am o sedintã de chimioterapie, apoi urmeazã sã fac radioterapie la Bucuresti. Am slãbit destul de mult, nu mai zic de celelalte reactii neplãcute. De aceea, am zis sã fac tot ce pot sã-mi fortific imunitatea la o clinicã – cu vitamina C, vâsc, hipertermie, ozonoterapie, seleniu. Sper sã ies învingãtoare din aceastã luptã si multumesc tuturor celor care mã vor ajuta si vor da sansa copiilor mei sã mã aibã lângã ei”, a mai spus profesoara Cãtãlina Neculai. Cont : RO05BRDE380SV44424313800 Neculai Cãtãlina Marcela, deschis la BRD Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.