spot_imgspot_img
6.6 C
Vaslui
27-feb.-2024

Mama gemenilor morți a sărit la bătaie la Acces Direct. Vaida: „Parcă am știut că se va întâmpla!”

- Advertisement -

Mama gemenilor morți după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, în timp de aceasta făcea live pe Facebook, a sărit să o agreseze pe amica ei, Alina, care se afla în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Spiritele s-au încins după ce în platou a apărut Andreea, mama gemenilor morți la Ploiești, scrie dcnews.ro.

Femeia a spus că îi este rău, a cerut pastile și apă, dar apoi a răbufnit și s-a dus val vârtej spre prietena ei.

Alina a spus că mama gemenilor este o femeie rea, care nu face altceva decât „să țipe”. Când Andreea a auzit cuvintele, s-a ridicat de pe canapea și a vrut să o pălmuiască pe Alina.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, le-a calmat pe cele două femei.

”Parcă am știut că se va întâmpla asta! V-am zis de la început că va fi greu cu amândouă în platou. Nu vreau să văd două prostituate, care se acuză de droguri una pe alta, că se bat în platou. Eu nu îmi doresc să aflu decât ce s-a întâmplat cu cei doi copii. Pe mine nu mă interesează că se păruiesc două prostituate. Pe copiii ăia nu îi mai aduce nimeni la viață. Din punctul meu de vedere, nu aveți ce împărți decât banii de la boșorogi, asta așa ca să o citez pe Alina aici de față. Eu aici vorbesc de moartea celor doi copii! Despre asta și nimic mai mult”, a zis Mirela Vaida. …https://www.gandul.ro/actualitate/mama-gemenilor-morti-a-sarit-la-bataie-la-acces-direct-vaida-parca-am-stiut-ca-se-va-intampla-video-foto-19684741

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.