spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Mama lui Mircea Solcanu a murit. Mesajul plin de durere al fostului prezentator

- Advertisement -

Cea mai mare temere a fostului prezentator a devenit, din nefericire, realitate. Mama lui Mircea Solcanu s-a stins din viață, după lupta crâncenă pe care a dus-o cu o boală incurabilă. Iată mesajul plin de durere al fostului moderator de la Acasă TV!

Mircea Solcanu povestea recent pentru Click! cum își petrece majoritatea timpului îngrijind-o pe cea care i-a dat viață, care în urma unei boli cumplite, ajunsă în fază terminală, nu s-a mai putut deplasa și a rămas imobilizată la pat.

Având în vedere starea precară de sănătate a mamei lui Mircea Solcanu, în cele din urmă inevitabilul s-a produs, femeia încetând din viață. Deși se aștepta, durerea este la fel de mare, iar Mircea Solcanu a dat trista veste prin intermediul unui mesaj dureros, publicat pe rețelele de socializare.

„De ieri lui mami i-au crescut aripi.. Poți fi mândră de ele. Acum și eu și Cristina (sora lui n.r) știm că numele nostru e imprimat pe o aripă de înger, ce zboară sus în cer!”, a scris Mircea Solcanu în mediul online, alături de o imagine în care apărea mama lui, zâmbind, pe vremea când aceasta nu era bolnavă…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mama-lui-mircea-solcanu-a-murit-635413.html#gal=GRG8danhxe&gal_i=5&gal_fs=0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.