Mamă şi copil răniţi după impactul cu o căruţă

Accident grav de circulaţie la Buciumeni. Secția de pompieri Tecuci a fost solicitată să intervină la un accident survenit în localitatea Buciumeni, pe DJ 252.

„Echipajele SMURD și de stingere au găsit două victime încarcerate într-o autoutilitară, în urma coliziunii cu un atelaj nesemnalizat corespunzător. Victimele, mama de 41 ani și fiul minor, erau încarcerate pe locurile din dreapta șoferului, acesta din urmă reușind să iasă singur din autoutilitară pentru a lichida cu stingătorul mașinii incendiul care izbucnise la compartimentul motor. Salvatorii au extras întâi minorul, care avea doar escoriații și contuzii, apoi pe mama acestuia, aflată în stare gravă, cu fractură la membrul inferior drept și traumatism cranio-cerebral. Fiind întuneric, conducătorul autoutilitarei nu a văzut la timp atelajul încărcat cu lemne și l-a lovit în plin. Ca urmare, încărcătura căruței s-a răsturnat pe partea dreaptă a șoferului utilitarei, acolo unde erau soția și copilul acestuia. Din păcate, conducătorul atelajului a îngreunat accesul salvatorilor la victimă, încercând să forțeze ușa autoutilitarei înaintea sosirii echipajelor de pompieri“, a precizat Dan Ionașcu, ISU Galați.

Femeia a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Galați, în timp ce minorul a fost preluat de echipajul SAJ. Poliţiştii fac cercetări în acest caz………….https://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/grav-accident-rutier-in-judetul-galati-mama-si-copil-raniti-dupa-impactul-cu-o-caruta.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ