spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Mamă și fiu, morți în vacanță. Băiatul a căzut de pe feribot, iar femeia a sărit să-l salveze

- Advertisement -

Tragedie în Marea Baltică. O mamă și fiul ei au murit. Băiatul de 7 ani a căzut de pe un feribot care călătoarea din Suedia spre Polonia. Mama lui a sărit după el în încercarea de a-l salva, însă amândoi și-au pierdut viața.

Un băiețel de șapte ani a murit după ce a căzut peste bord dintr-un feribot. Disperată, fără să stea pe gânduri, mama băiețelului a sărit imediat după el, pentru a-l salva. N-a reușit însă și au pierit amândoi în apele mării, a declarat un purtător de cuvânt al Administrației Maritime Suedeze. Autoritățile suedeze au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Băiatul și mama lui se aflau pe feribotul Stena Spirit, călătorind din portul polonez Gdynia până în portul suedez Karlskrona. La bordul feribotului erau puțin peste 300 de persoane când s-a produs tragedia. Nimeni nu și-a dat seama de nenorocire și feribotul și-ar fi continuat drumul.

Citeste mai multe pe https://www.romaniatv.net/mama-si-fiu-morti-in-vacanta-baiatul-a-cazut-de-pe-feribot-iar-femeia-a-sarit-sa-l-salveze_7584561.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.