Mama tânărului mort în accidentul de tren: „Fiul meu a murit într-un accident dubios, în care multe lucruri nu se leagă!”

Tragedie în noaptea de miercuri spre joi – un tânăr din Focșani, în vârstă de 23 de ani, a murit lovit de tren. Accidentul a avut loc la aproximativ 1 km de Gara Focșani, în jurul orei 02:15, când trenul IR 1756 Suceava – București l-a surprins și ucis pe tânăr, conform unui comunicat transmis de IPJ Vrancea.

La 24 de ore de la producerea groaznicului accident, mama tânărului a publicat pe facebook un mesaj deopotrivă îndurerat și disperat. Aceasta consideră că este vorba despre un accident cel puțin „dubios, în care multe lucruri nu se leagă”.
Părerea mamei este că tânărul nu ar fi murit ucis de tren, pentru că nu are decât câteva răni ușoare pe față, nici măcar vânătăi, ceea ce e puțin probabil a se întâmpla unei persoane care și-a găsit sfârșitul, lovit de tren.
Mama tânărului ridică acest semn de întrebare și face apel la poliție pentru a se afla adevărul și a se face dreptate.

Iată mesajul postat pe facebook de mama tânărului ucis ieri de tren:

„Dragii mei, fiul meu nu a murit de covid, a murit într-un accident dubios, în care multe lucruri nu se leagă… a fost lovit de tren, cică… așa mi-au spus polițiștii.
Acum vin și întreb: când ești lovit de tren… ești mutilat, nu? Al meu nu este, este lovit doar la cap, nu este vânăt, are pe față răni ușoare și mă întreb: cum poate să fie lovit de tren și să nu fie mutilat?
Rog poliția să-mi facă dreptate, vreau adevărul, ce s-a întâmplat cu fiul meu, fără să ascundeți probe!”

Potrivit comunicatului transmis ieri presei de IPJ Vrancea, în acest moment „cercetările sunt continuate de polițiștii de la Transporturi Feroviare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.” … https://monitoruldevrancea.ro/2020/11/13/mama-tanarului-mort-in-accidentul-de-tren-fiul-meu-a-murit-intr-un-accident-dubios-in-care-multe-lucruri-nu-se-leaga/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ