„Mamã, vino si mã salveazã”: strigãtul de ajutor al fetitei de 11 ani batjocoritã de tatã, ani la rând!! (FOTO)

REVOLTÃTOR… Chinurile unei fetite de 11 ani, din comuna Bogdãnesti, abuzatã sexual încã de la vârstã de 9 ani, de propriul tatã, au iesit abia în aceste zile la ivealã. Copila si celelalte trei surori mai mici fuseserã lãsate de mamã în grija tatãlui biologic, un individ violent si consumator de alcool, chiar dacã fusese avertizatã de asistentul social al comunei cã riscul unor abuzuri este iminent. Mama, în vârstã de 29 de ani, despre a cãrei moralitate consãtenii au multe de spus, le-a abandonat pe fetite în ghearele individului. Grav este cã fetitã de 11 ani i-a spus încã din 2019 cã este abuzatã si sã vinã sã o salveze, însã femeia a ignorat-o. Abia acum, când copila a prins curaj si a povestit unei persoane din centrul de zi pe care îl frecventa în comunã, chinurile la care este supusã de propriul tatã, a aflat si Politia prin ce trece acest copil. Violatorul a fost retinut, iar copila si, ulterior, surorile sale mai mici, de 4,6 si 9 ani, au fost luate imediat si duse într-un centru al DGASPC Vaslui. Dincolo de toate detaliile concrete ale acestui caz revoltãtor rãmâne faptul cã acest copil de doi ani de zile strigã dupã ajutor, însã femeia numitã impropriu “mamã” a ignorat-o, dovedindu-se la fel de rea, precum individul care a batjocorit-o. Acesta a ajuns în arestul IPJ Vaslui, instanta bârlãdeanã însusindu-si propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Caz incredibil în comuna Bogdãnesti! O fetitã de 11 ani a trecut printr-un calvar de nedescris! A fost abuzatã sexual de tatãl ei, un individ de 34 de ani, timp de aproape doi ani! Mama fetei a fost plecatã la muncã în strãinãtate, iar fata cea mare, de 11 ani a discutat pe whatsapp de nenumãrate ori cu ea si i s-a plâns cã este abuzatã sexual de tatã. I-a cerut plângând mamei:”Vino acasã de mã salveazã!!”. Mama a venit în februarie, dar nu s-a sinchisit sã o salveze pe fatã, spunând cã minte, cã face asa doar ca sã se împace cu el… Norocul fetei a fost asistenta socialã, din cadrul Primãriei Bogdãnesti, care a observat cã ceva nu e în regulã cu fata. Bãrbatul a ajuns pe mâna politistilor care l-au retinut si astãzi urmeazã a fi dus de cãtre procuroprul de caz în fata instantei bârlãdene.

„Mama nu vrut sã audã de fete, a zis cã dacã îi aruncãm fetele peste gard, acolo le vom gãsi si a doua zi!”

Declaratia asistentei sociale a Primãriei Bogdãnesti a scos la ivealã un comportament nedemn de o mamã a patru fete! Desi mama sustine cã ea a vrut si vrea fetele, asistenta socialã din comunã are o altã variantã, mult mai credibilã!

„În atentia noastrã a intrat cazul familiei încã din 2019, când mama a fost bãtutã de multe ori de sot si noi am luat mama si cele patru fete si le-am institutionalizat la un Centru pentru Combaterea Violentei Domestice din Bârlad. A stat putin, doar 3 zile, dar s-a împãcat cu sotul. În august 2019, mama l-a pãrãsit pe sotul violent si s-a mutat la concubinul ei, în alt sat si a luat fetele cu ea. A dat însã fetele înapoi tatãlui, iar el si-a luat angajamentul cã le creste. Mama nici nu vrut sã audã de fete, a zis cã dacã îi aruncãm fetele peste gard, acolo le vom gãsi si a doua zi! El si-a gãsit o concubinã si au rãmas fetele la ei. Noi am inclus-o pe fata cea mare, de 9 ani (acum are 11 – n.r.) într-un program social, pentru a beneficia de consiliere, deoarece fata era acum în rol de mamã pentrru surorile ei. Acum câteva zile, asistenta socialã i-a spus psihologului cã ceva nu este în regulã cu fata, însã noi bãnuiam, dar tatãl o ameninta cu moartea. Am chemat mama, care a zis cã ar fi ceva, dar nu este real, fata minte. Am vorbit cu ea si ne-a spus cã tatãl o abuza sexual în repetate rânduri, în special când se îmbãta! Atunci am mers la Politie ca sã depunã plângere. Asta a fost! Este o situatie incredibilã, sper sã nu mai avem asa ceva în comunã! Totul s-a întâmplat atunci când a plecat mama!”, a precizat asistenta socialã a Primãriei Bogdãnesti.

Mama o scaldã în minciuni!

„Am pus punct cãsniciei mele cu sotul meu, care este betiv si face mereu panaramã. Am decis sã plec, cu toate fetele, dar asistenta socialã a venit si a zis cã nu am conditii, asa cã a venit el si le-a luat. Eu am vrut sã le mai iau înapoi, dar el nu a vrut si s-a ajuns unde s-a ajuns. Fata mi-a zis cã s-a dat tata la ea, mi-a zis vocal pe whatsapp. Mi-a zis cã au fost mai multe abuzuri, eu am crezut-o, cã el a mai încercat sã abuzeze si de mama mea, dar nu a reusit! Mi-a fost milã de fatã, dar mereu îmi spunea sã nu fac nimic, cã o omoarã. Mereu mã ruga sã nu spun la nimeni. Am tot încercat sã i le cer pe fete, dar el nu a vrut nici în ruptul capului. Da îl credeam în stare de asa ceva!”, a spus mama fetei.

„În cursul zilei de ieri, 11 mai 2021, ora 11.10, politistii Sectiei 7 Politie Ruralã Banca au fost sesizati de cãtre o femeie în vârstã de 29 de ani, cu privire la faptul cã, fiica sa minorã, în vârstã de 11 ani, ar fi fost abuzatã sexual. În cauzã a fost indicat si un prezumtiv autor, un bãrbat, în vârstã de 34 de ani, rudã cu victima. Minora a fost internatã pentru evaluare si consiliere psihologicã într-un centru al D.G.A.S.P.C. Vaslui, din municipiul Bârlad. În cauzã, a fost deschis dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de viol, cercetãrile fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Fatã bãrbatul de 34 de ani a fost dispusã mãsura retinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unitãtii de Parchet sus-mentionate cu propunerea dispunerii unei mãsuri preventive”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Celelalte trei fete minore, de 4,6 si 9 ani, au fost si ele scoase din mediul toxic familial, mai ales cã una dintre ele a si vãzut cum era sora ei abuzatã sexual de tatã! Toate sunt acum la Centrul de Primire în Regim de Urgentã a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat (CPRUCANE) din Bârlad, unde sunt incluse într-un program de consiliere psihologicã.

Judecãtorii bârlãdeni au decis sã admitã propunerea PJ Bârlad de emitere a unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, pe numele tatãlui incestuos. Acesta poate contesta sentinta la Tribunalul Vaslui.
1 COMENTARIU

  1. Un monstru, i-ați acoperit fața de bețivan degenerat. Ce ghinion să te naști, în astfel de familii , fără nici un căpătâi! Ca să nu vorbesc de ”grija” pentru copii. Facilitați înfierea lor, pentru cei care știu să se poarte cu ei, pentru că rămân marcați pe viață! Nu îi redați familiei naturale!

LĂSAȚI UN MESAJ