-0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Mănăstire executată silit. Călugării refuză să plătească și spun că biserica este bun sacru

- Advertisement -

Instanța a obligat, în urmă cu un deceniu, o mănăstire din Dobrogea să-și achite datoriile către o firmă care a executat lucrări la acoperirea turlelor. În schimb, slujitorii Domnului refuză să plătească.

În anul 2011, o firmă din Câmpia Turzii, județul Cluj, a încheiat un contract cu mănăstirea Codru (Tulcea) pentru acoperirea celor cinci turle ale bisericii cu solzi de tablă, o lucrare pentru care călugării urmau să plătească 50.000 de lei. Deși antreprenorul a finalizat lucrările și a emis mai multe facturi, conform contractului, mănăstirea nu a plătit nimic.

Noi am eliberat facturile, iar din acel moment noi am fost nevoiți să plătim și TVA-ul care, la acea vreme, era 24%. Opt oameni au muncit acolo, iar noi le-am achitat cazarea timp de trei săptămâni și jumătate și salariile. Am ajuns să facem datorii mari”, spune Dumitru Șandru patronul firmei SC Alladachservice Șandru SRL.

Cu toate că a existat un contract semnat între antreprenor și mănăstire, după ce turlele au fost acoperite cu acești solzi de tablă, starețul așezământului a refuzat să semneze recepția lucrării. În acel moment, patronul firmei și-a dat seama că este ceva necurat la mijloc și a urmat demersurile legale…https://adevarul.ro/stiri-locale/tulcea/manastire-executata-silit-calugarii-refuza-sa-2221681.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.