Mandarine spălate cu detergent de vase de românii care muncesc în Italia: „Ia uitați ce cumpărăm noi din piață”

Mai mulți români din Italia susțin că sunt plătiți de patroni ca să spele mandarinele cu detergent de vase înainte să le trimită în vânzare. Oamenii s-au și filmat, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Mandarine spălate cu detergent de vase. Un grup de români care lucrează într-o livadă de mandarini din Itaşia au dezvăluit cum sunt spălate mandarinele. Imaginile au devenit virale pe internet.

Românii care muncesc la o livadă de mandarini din Italia spun că sunt plătiţi cu 7 euro pe oră, pentru a spăla mandarinele cu detergent de vase. Fructele ajung în pieţe şi supermarketuri, acolo unde sunt vândute cu 40 de cenţi.

„Ia uitați, frații mei, ce cumpărăm noi din piață. Astea sunt mandarinele și acum uitați cum le spălăm cu șampon de vase, și după le cumpărăm din piață.

Ia uitați aici. Și ne mai dă și 7 euro la oră că îi spălăm mandarinele. Durează o oră să spălăm 10 kilograme de mandarine. Și ei le vând cu 40 de cenți la market. Așa varză sunt italienii. Nouă ne dă 7 euro la oră să spălăm mandarinele și ei le vând cu 40, 50 de cenți“, se aude pe filmare cum spune unul dintre muncitorii români, potrivit ştiridiaspora.ro.

Imaginile au devenit virale pe internet.

https://www.romaniatv.net/mandarine-spalate-cu-detergent-de-vase-de-romanii-care-muncesc-in-italia-ia-uitati-ce-cumparam-noi-din-piata_5255773.html
2 COMENTARII

  1. Baiiiiii cocalari lor. Varza sunteți voi idioților. Italienii sunt prosti ca va da vouă 7 Euro pe ora. Voi, maxim 10 cenți pe 4 ore meritați. MARSH la coteț…. 😀😀😀. Ca de fapt e îți în August și mâncați la restaurante…. Sau ba daticu BMW-uri seria 3 din1990…. Fi-var mutra a dreaku’.Ce fata de retard are ala din poza😀😀😀😀

  2. Pai unde este problema?!
    In primul rind detergentul pt vase este ok si noi acasa spalam farfuriile+ altele, in al doilea rind in felul aceasta le curata.
    Fructele odata cumparate si noi ar trebui sa le spalam bine,,,nu numai cele ce se maninca cu coaja dar si pepeni, banane, portocale, mandarini ect: trebuie spalte cu apa si bicarbonat sau chiar si citeva picaturi de color si binenteles clatite bine bine.

LĂSAȚI UN MESAJ