spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Mandate de arestare prelungite pentru tatãl si fiul lui de la Dumesti, acuzati de viol

- Advertisement -
MONSTRI…Cei doi indivizi, tatã si fiu si-au abuzat propria fiicã, respectiv, sorã ! Tânãra are probleme de sãnãtate si în urma violurilor repetate, a nãscut un copil.

PRELUNGIRE AREST…Cei doi bãrbati, tatã si fiu, din comuna Dumesti, ajunsi în spatele gratiilor, în arest preventiv, dupã ce au fost acuzati de viol, nu scapã de mãsura privativã de libertate. Magistratii au decis cã locul celor doi este în spatele gratiilor pentru încã, cel putin, 30 de zile. Conform anchetatorilor, victimã a fost chiar fiica, respectiv, sora, o tânãrã cu probleme de sãnãtate. Ajunsi în arest preventiv, cei doi nu au recunoscut comiterea faptelor si au declarat cã, de fapt, tânãra a ajuns sã nascã un copil dupã ce ar fi întretinut relatii sexuale cu diferiti bãrbati. Întreaga poveste a iesit la ivealã dupã ce cîtiva martori au asistat la un moment de violentã împotriva tinerei si au anuntat politistii.

Caz incredibil la Dumesti, judetul Vaslui, acolo unde drama unei tinere de 34 de ani, cu probleme de sãnãtate, a iesit la ivealã dintr-o întâmplare. Cîtiva martori care au asistat la momentul în care tatãl fetei, furios, a luat-o la bãtaie, au sunat dupã ajutor la 112. La fata locului au sosit politistii care au internat victima si pe fiul acesteia într-un centru specializat si a emis, împotriva agresorului, un ordin de protectie. Ajunsã în centru, femeia a povestit specialistilor chinul prin care a trecut. Conform anchetatorilor, aceasta a fost, timp îndelungat, victima violurilor repetate, iar cãlãi i-au fost tatãl si fratele. Mai mult, în tot acest timp, femeia a nãscut si un copil. Adusi în fata anchetatorilor, cei doi nu si-au recunoscut faptele si au declarat cã, de fapt, sora, respectiv fiica, a nãscut un copil ca urmare a relatiilor sexuale pe care aceasta le-ar fi avut cu diferiti bãrbati. Ancheta i-a contrazis pe cei doi astfel cã, pe numele lor a fost emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Zilele trecute, cei doi au ajuns, din nou, în fata unui judecãtor de drepturi si libertãti. Au sustinut, încã o datã, cã sunt nevinovati, dar probele anchetatorilor i-au contrazis. Astfel, judcãtorii au decis prelungirea mandatelor de arestare emise pe numele celor doi. «La data de 19 mai 2023, ora 19.47, Politia Orasului Negresti a fost sesizatã, prin 112, de cãtre o femeie, în vârstã de 34 de ani, din comuna Dumesti, judetul Vaslui, cu privire la faptul cã, în aceeasi zi, reclamanta si fiul minor al acesteia, în vârstã de 15 ani, ar fi fost agresati fizic de cãtre un bãrbat de 67 de ani, tatãl reclamantei. În aceeasi zi, politistii au emis împotriva prezumtivului autor un ordin de protectie provizoriu, pe o perioadã de 5 zile, cele douã persoane vãtãmate fiind internate într-un centru destinat victimelor violentei în familie din judetul Vaslui. În urma cercetãrilor efectuate, politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti au stabilit cã femeia de 35 de ani ar fi fost victima unor abuzuri sexuale, exercitate de doi bãrbati, în vârstã de 67, respectiv 33 de ani, din comuna Dumesti, rude cu persoana vãtãmatã. La data de 23 mai 2023, în baza probatoriului administrat, politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti au dispus fatã de bãrbatii cercetati mãsura retinerii, pe o perioadã de 24 ore. Ulterior, la data de 24 mai 2023, acestia au fost prezentati Judecãtoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, instanta dispunând, pentru amândoi, mãsura arestãrii preventive, pe o perioadã de 30 de zile. Cercetãrile sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de viol si violentã în familie», se aratã în datele furnizate de cãtre anchetatori.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.