spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

MANDINGA live la ARSENAL CLUB

- Advertisement -

PREMIERÃ Club Arsenal prezintã vineri, 21 februarie, în premierã la Vaslui, MANDINGA.

Cea mai îndrãgitã trupã live din Romania vine sã ne încânte cu hituri ca: „Zaleila”, „Papi Chulo”, „Cinema”, „La vita e bella”! si, mai nou, „Habibi I Love You”- în colaborare cu Pitbull si Ahmed Chawki. A mai colaborat si cu artisti de primã clasã internationalã, precum: Lady Gaga, Justin Bieber, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Lionel Richie sau New Kids on the Block. Doritorii de distractie sunt asteptati sã se bucure de ritmurile explozive, de muzica de calitate si de hiturile care v-au încãlzit toatã vara. Va fi un show exploziv!

„Au venit la noi multi artisti consacrati”

„Pentru a încerca sa va oferim clientilor tot, pentru a-i face sã se simtã bine la noi, pentru distractie, am lansat ideea de „Cântari live în club”! Si pânã sã ajungem aici au fost multi pasi! Pentru clientii nostri am construit cel mai mare si cel mai frumos club din judetul Vaslui. Au venit la noi multi artisti consacrati care, cu sigurantã ne-au fãcut sa ne simtim bine, i-au fãcut pe clientii nostri sã revinã la noi week-end de week-end. Le promitem cã si în 2014 îi asteaptã multe alte surprize, cel putin pe mãsura celor din anii trecuti!

Multe dintre evenimentele noastre din trecut au constituit capete de afis ale publicatiilor de specialitate! Si sã nu uitam numele care s-au „perindat” prin Arsenal: CRBL,SKIZZO SKILLZ,Grasu XXL, Mateo, Morris, Liviu Teodorescu, Adda, Sorana si multi altii. Vineri 21 februarie 2014 vine la noi una dintre cele mai îndrãgite trupe din tarã si anume Mandinga si va concerta live asa cum se întâmplã cu toti artistii care vin la noi”, a declarat Cristian Turcu, MC-ul din club Arsenal.

PRET BILET

Bilete în avans:

Primele 300 bilete – 20 RON

În seara evenimentului – 25 RON

Vanzare bilete: 0755755172

Pentru informatii si rezervãri: 0742773625

https://www.facebook.com/clubarsenalvs

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.