spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Mândria rugby-ului bârlãdean: „Vulturul” Sebastien Tofan, desemnat „jucãtorul turneului”!

- Advertisement -
CAMPIONAT… La Campionatul European de Rugby 7s din Polonia, bârlãdeanul Sebastien Tofan a fost desemnat „jucãtorul turneului”!

VULTURII EUROPENI… Mândrie mare pentru orasul în care se respirã rugby: Sebastien Tofan a fost desemnat „jucãtorul turneului” la Rugby Europe Trophy U18 , precum si MVP-ul finalei DNJ U18, de luna trecutã, câstigatã de bârlãdeni, el fiind si cãpitanul echipei. Scoala bârlãdeanã de rugby a fost reprezentatã în loturile nationale ale României la Campionatul European Rugby 7s din Polonia, de sase „vulturi” (2 fete si 4 bãieti). Echipa României a cîstigat finala Campionatului European de rugby 7s, devenind astfel campioanã europeanã!

Sase rugbysti bârlãdeni (douã fete si patru bãieti), sportivi ce activeazã în cadrul Clubului Sportiv Scolar Bârlad, au fãcut parte din loturile care au reprezentat România la Campionatul European Rugby 7s din Polonia. Este vorba de sportivele Renata Prisecaru si Bianca Sterian, precum si de sportivii Sebastien Tofan, Marian Pelin, Rares Mârzac si Andrei Petrea. În urma evolutiilor la Rugby Europe Boys U18 7s de la Zabki, Sebastien Tofan fost desemnat „Jucãtorul turneului”. Produs al scolii de rugby din Bârlad, luna trecutã, „vulturul” Sebastien Tofan a fost desemnat si MVP-ul finalei DNJ U18, câstigatã de bârlãdeni, el fiind si cãpitanul echipei. În finala de la Zabki, România U18 7s a învins Letonia cu 19-12 si a câstigat competitia, promovând în esalonul superior, Championship. „Felicitãri acestor copii minunati pentru performantele obtinute! Încã o datã au reprezentat orasul Bârlad cu foarte multã responsabilitate si dãruire! S-au comportat extraordinar si le multumim pentru momentele de bucurie pe care ni le-au oferit!” – ne-a declarat antrenorul bârlãdean de la CSS Bârlad, Florin Ibãnescu. Evolutia si rezultatele obtinute de „vulturii” membri în Lotul Nationalei de rugby U18 7s, aratã cã scoala de rugby bârlãdeanã nu se dezminte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.