spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Manelist încãtusat pentru cã a sãrit la bãtaie la politisti!

- Advertisement -

Si cu manele la maxim si cu tupeu la politisti

MANELE LA TOT CARTIERUL Un tânãr din Bârlad a fãcut un scandal monstru în dimineata de 31 iulie, în zona Gãrii din Bârlad. Omul era beat „la maxim”, iar la vederea politistilor a înnebunit pe loc, începând sã-i înjure, sã-i ameninte si a sãrit la ei la bãtaie. În toiul evenimentelor, unul dintre politisti a fost „degradat”, epoletii de pe uniformã fiind rupti de scandalagiu si aruncati pe jos. Acum betivanul manelist se cãieste amarnic, dorind iertarea politistilor agresati cu scuza cã „el nu obisnuieste sã bea niciodatã!”, dar legea nu iartã, asa cã în acest caz dreptatea o va împãrti judecãtorul!

Liviu Constantin Radu, de 33 de ani, un manelist autentic, a fost reclamat de vecini în dimineata de duminicã, cã ascultã muzicã din masina sa, la maximum de decibeli. La orele 5.30 el a vrut sa împãrtãseascã cu toatã lumea pasiunea lui pentru muzicã, numai cã locuitorii din Zona Gãrii a Bârladului nu i-au împãrtãsit trãirile si, scosi din minti de „cântãrile lui Salam”, au chemat Politia din localitate. La fata locului s-a deplasat initial un politist de la sectorul Transport Feroviar, care n-a avut niciun succes cu manelistul beat serios si pe deasupra si furios. Astfel cã au fost chemate întãriri, de la Politia municipiului Bârlad. Numai cã, în fata manelistului, nici oamenii legii n-au avut prea mult spor; în încercarea de a-l convinge cu vorba bunã, sã închidã muzica si sã pãrãseascã zona, ei s-au ales cu înjurãturi si cu amenintãri. Mai mult, în confruntarea cu neobisnuitul meloman un politist si-a pierdut epoletii, iar oamenii legii au fost nevoiti sã aplice forta, pentru a încãtusa cocalarul aflat într-o stare bahicã vecinã cu nebunia.

„Vã tai, vã omor, .. tu-vã muma! ..”

„Politia Bârlad a fost sesizatã de o femeie cã, în zona Gãrii, este o persoanã care consumã alcool lângã un autoturism si are volumul radioului la maxim, deranjând locatarii. Initial s-a deplasat un politist de la TF, dar pentru cã persoana nu a dorit sã se potoleascã a mai venit un echipaj de politie plus un jandarm. S-a trecut la identificarea contravenientului care s-a dovedit a fi un bãrbat de 33 de ani, din Bârlad, Liviu Constantin Radu, dar acesta a refuzat sã se legitimeze, a refuzat sã opreascã muzica, a refuzat sã însoteascã politistii la sediul TF pentru a i se aplica mãsura legalã de sanctionare si a devenit foarte agresiv, rupând epoletul drept de pe uniforma unui agent de politie, fiind agresiv atât fizic cât si verbal, adresând injurii institutiei noastre si agentilor de politie. Din aceastã cauzã s-a folosit forta, un spray lacrimogen si cu mare greutate a fost încãtusat si adus la sectia de politie Bârlad. Aici a fost sanctionat cu 1000 de lei, în baza legii 61/1991, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, fiindu-i întocmit si dosar penal, pentru sãvârsirea infractiunii de ultraj contra autoritãtilor si sfidarea organelor judiciare, în baza art.23 si 272, indice 1 c.p. Dosarul va fi transmis cãtre Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru a fi solutionat”, a precizat comisarul sef Vasile Chelaru, comandantul Politiei Bârlad. Seful politiei din orasul rulmentilor a mai precizat cã manelistul „fioros” s-a prezentat la politie ieri dimineatã uimit de ceea ce fãcuse si, spãsit, îsi cerea iertare pentru faptele sale, spunând cã „el nu obisnuieste sã bea si de aceea nu mai stie ce-a fãcut, atât de beat eram”. Din pãcate pentru el, procurorul de caz îl va ancheta oricum pentru fapta comisã, consumul de alcool în acest caz nefiind o scuzã pentru comiterea de infractiuni, ci mai degrabã o circumstantã agravantã, bârlãdeanul riscând pedeapsa cu închisoarea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.