1.9 C
Vaslui
28-mart.-2023

Manelistul aflat în blindatul care a lovit mai multe maşini pretinde că şoferul a încercat să evite un copil

- Advertisement -

Un blindat englezesc de 11 tone, modificat în vehicul istoric pentru a putea circula pe drumurile publice, a provocat un incident rutier pe o stradă centrală din Râmnicu Vâlcea. Manelistul care l-a închiriat pentru o filmare a explicat ce s-a întâmplat.

Blindatul care a fost văzut miercuri, 13 aprilie, pe străzile din Râmnicu Vâlcea a fost protagonistul unui incident rutier, în urma căruia mai multe maşini au fost avariate, chiar în centrul oraşului, pe o stradă ce duce spre cel mai mare parc din municipiu: Zăvoi.

Imaginele în care blindatul loveşte mai multe autoturisme parcate pe marginea drumului au devenit rapid virale pe reţelele de socializare. În ciuda lor, persoana care a închiriat vehiculul istoric pentru a filma un videoclip pretinde că s-a întâmplat cu totul altceva decât se vede în filmare.

Dani Mocanu, manelistul care se afla la Râmnicu Vâlcea, în vehiculul blindat, în momentul producerii incidentului, susţine că şoferul ar fi tras brusc de volan pentru a evita un copil care îi făcea poze. În filmarea menţionată însă nu se vede nimic de acest fel. ci doar că pe sensul opus trec mai multe maşini.

Citeste mai mult: adev.ro/rabnax

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.