-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Manelistul Jador, mesaj pentru primarul Timişoarei. „Sunt ţigan, dar eu am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia“

- Advertisement -

Într-un mesaj video, manelistul Jador îl acuză pe Dominic Fritz, primarul Timişoarei, pentru decizia de a interzice concertul pe care urma să îl susţină alături de Aza Dau Moda pe 17 mai, de la Filarmonica Banatului.

Jador şi Aza Dau Moda ar fi trebuit să concerteze în sala Capitol a Filarmonicii Banatul, în data de 17 mai 2022. Biletele au fost puse în vânzare, însă în urma unei postări pe Facebook a Roxanei Iliescu, consilier local de la Pro România, s-a creat o adevărată isterie la Timişoara, care a dus la interzicerea concertului de manele la filarmonică.

Într-un mesaj video, manelistul Jador îl acuză pe Dominic Fritz, primarul Timişoarei, pentru decizia de a interzice concertul de la Filarmonica Banatului. Nu a scăpat de acuzaţia de discriminare nici consilierul Roxana Iliescu.

“În ultima vreme, m-au sunat majoritatea televiziunilor din ţară pe subiectul că Filarmonica de la Timişoara nu m-ar lăsa pe mine să cânt acolo. Mi-am dat seama… bă, ţigan, manele… primarul am înţeles că nu a fost de acord şi cu o fată Roxana care a făcut consiliu special pentru ca Jador să nu vină acolo. Ce vreau eu să spun… Oricum nu o să mai vin acolo, în oraşul Timişoara nu o să mai vreau să cânt acolo, fiindcă mi se pare că sunt nişte oameni… da, sunt ţigan…şi mă bucur că sunt… am făcut o facultate, domnul primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador…Sper ca oamenii din Timişoara care discriminează ţiganii sau un gen muzica… nu ştiu ce discriminează oamenii ăştia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal, needucaţia mea, poate am părut prea negru şi îi deranjează, pentru că muzica pe care o fac nu găsiţi dezacorduri, greşeli gramaticale, ritmul vă deranjează?”, este mesajul manelistului.

Citeste mai mult: adev.ro/raffgg

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.