Maradona a fost externat, la opt zile după ce a suferit o operaţie pe creier

Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, a fost externat miercuri din spitalul în care a fost operat cu succes pentru un hematom la cap, în urmă cu opt zile, informează AFP.

Maradona a părăsit clinica aflată în nordul capitalei argentiniene Buenos Aires, la bordul unei ambulanţe, fără să facă nicio declaraţie, au constatat jurnaliştii AFP.

Vehiculul a fost urmat de un convoi de automobile ale suporterilor, după ce zeci de fani au rămas zile întregi în faţa clinicii, afişând fotografii ale starului sau cântând pentru a-l susţine.

Cu o oră înainte de externare, medicul personal al lui Maradona, dr. Leopoldo Luque, i-a anunţat pe reprezentanţii mass-media masaţi în faţa clinicii că fostul fotbalist a fost autorizat să părăsească spitalul.

Medicul a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de celebrul său pacient, al cărui cap era bandajat. … https://www.romaniatv.net/maradona-a-fost-externat-la-opt-zile-dupa-ce-a-suferit-o-operatie-pe-creier_5009459.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ