Maratonistul Dănuț Cernat, care aleargă pentru copiii polițiștilor decedați de Covid 19, ajunge în Bârlad! (FOTO, VIDEO)

Dănuț Cernat

UMANITAR… Maratonistul Dănuț Cerna, care face Turul României în alergare pentru copiii polițiștilor morți de COVID-19, va ajunge astăzi, în jurul orelor 16.00, la Bârlad, unde va fi întâmpinat de polițiștii din localitate. Maratonistul Dănuț Cernat a plecat pe 14 iunie, în pași rapizi spre zona Moldovei, din Piața Prefecturii Tulcea, urmând traseul Isaccea, Măcin, Brăila, Galați, Bârlad (unde va ajunge astăzi), Vaslui (unde va ajunge mâine), de unde va pleca spre alte județe ale Moldovei. Toate sumele de bani strânse în urma acestei campanii în contul RO93 BRDE 410 SV 3647577 vor fi donate către copiii polițiștilor decedați de COVID.

Corpul Național al Polițiștilor a inițiat campania „Turul României în pași de alergare!” prin care dorește să vină în sprijinul copiilor polițiștilor decedați din cauza virusului SARS-COV-2. În acest sens, începând cu data de 1 iunie 2021, ora 9:00, din Piața Universității s-a dat startul unui maraton caritabil. La această campanie participă maratonistul Dănuț Cernat, de 50 de ani, care face Turul României în pas de alergare în vederea strângerii de fonduri pentru copiii polițiștilor decedați în urma infectării cu COVID. Maratonistul Dănuț Cernat, care are 50 de ani, va face Turul României în alergare pentru copiii polițiștilor morți de COVID-19. Sportivul va parcurge în total 2.700 de kilometri. Astăzi, în jurul orelor 16.00 va ajunge la Bârlad. Dănuț Cernat încearcă să sensibilizeze astfel opinia publică cu privire la situația copiilor polițiștilor decedați din cauza COVID-19, toți banii care vor fi donați urmând să fie acordați acestora, în conturile făcute publice pe pagina de Facebook a Corpului Național al Polițiștilor. Până acum, Dănuț Cernat a participat la 168 de maratoane organizate în circa 100 de orașe din 40 de țări europene, iar în Turul României și-a propus să parcurgă 2.700 de kilometri în aproximativ două luni și jumătate.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ