Marcel Ciolacu anunță moțiune de cenzură! PSD sesizează CCR pe starea de alertă

Marcel Ciolacu anunță moțiune de cenzură. Liderul PSD spune că social-democrații vor depune moțiune de cenzură la adresa Guvernului Orban după încheierea stării de alertă.

Ciolacu s-a arătat nemulțumit de faptul că Guvernul Orban a trimis un document Parlamentului pentru prelungirea stării de alertă în România spre informare, și nu spre încuviințare. Astfel, liberalii evită votul în Parlament, în urma căreia hotărârea de Guvern ar fi putut fi modificată de PSD.

„Restrângerea de drepturi nu se poate face fără lege în Parlament. Vom face o trimitere la CCR, vom face o sesizare. În fața acestui abuz, categoric vom face o trimitere la Curtea Constituțională, respectiv o sesizare, și vreau să vă anunț public că începând de astăzi parlamentarii Partidului Social Democrat încep să lucreze la textul moțiunii de cenzură și la strângerea de semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care o s-o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia”, a spus Marcel Ciolacu. …https://www.bzi.ro/marcel-ciolacu-anunta-motiune-de-cenzura-psd-sesizeaza-ccr-pe-starea-de-alerta-3971067?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ