Marcel Ciolacu, deranjat de întrebările despre nepoata angajată fără concurs la ICR: Să facem o lege să nu mai angajăm nepoții

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat joi, de jurnaliștii prezenți la conferința de presă organizată la sediul din Kisselef, despre nepoata angajată fără la concurs la ICR. „Eu nu am făcut o intervenție ca nepoata mea să fie angajată”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă crede că Andreea Ciolacu ar fi obținut postul la ICR dacă nu ar fi fost nepoata sa.

„Nu îl cunosc pe domnul Taloș (n.r. președintele interimar al ICR). Cred că e un pic exagerat. Eu nu am făcut o intervenție ca nepoata mea să fie angajată. Să depunem o lege ca nepoții, copiii noștri să nu mai fie angajați. Totuși are un CV deosebit și eu sunt mândru de nepoata mea”, a declarat președintele PSD.

Andreea Ciolacu a fost angajată în aprilie 2020, după ce anterior lucrase la ALCOM SRL, firma deținută chiar de Marcel Ciolacu în Buzău. Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, în direct la Digi24, că nepoata sa Andreea este o artistă, iar Institutul Cultural Român, unde a fost angajată, este tocmai potrivit stilului şi felului ei de a fi.

”E un copil deosebit, a terminat Regia – artă fotografică cu nota 10”, a declarat Ciolacu.

ICR este condusă de Mirel Taloș, un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu. ….https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/marcel-ciolacu-deranjat-de-intrebarile-despre-nepoata-angajata-fara-concurs-la-icr-sa-facem-o-lege-sa-nu-mai-angajam-nepotii-1321433
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ