Marcel Ciolacu, despre tăierea bugetului pentru biserici: „Continuă atacul la fibra noastră națională!“

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacționat joi, 18 februarie, în legătură cu tăierea bugetului pentru biserici. Maricel Ciolacu a acuzat pe pagina sa de Facebook intenţia Guvernului Florin Cîţu de a tăia cu aproape 90% bugetul pentru susţinerea cultelor religioase în 2021, faţă de 2020.

„Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor. Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională. Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul național, dar și în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investițiilor în conservarea și protejarea acestora!“, a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Vor să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam!“

Liderul social democrat este de părere că după ce au stabilit pentru Educație cel mai mic buget din ultimii 30 de ani și au tăiat din bugetul pentru Sănătate, guvernanții de dreapta intenționează să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam …https://www.bzi.ro/marcel-ciolacu-despre-taierea-bugetului-pentru-biserici-continua-atacul-la-fibra-noastra-nationala-4131051?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ