Marcel Ciolacu lansează acuzații grave la adresa Guvernului Cîțu: „În prima săptămână au dat deja cinci țepe uriașe”

Nici nu am intrat bine în noul an, că în spațiul public au și început să apară primele critici la adresa Guvernului Cîțu, învestit în Parlament cu doar două zile înainte de Crăciun. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Marcel Ciolacu devoalează cele cinci „țepe uriașe” date românilor chiar în prima săptămână de guvernare.

Potrivit acestuia, măsurile luate sau anunțate de actualul Executiv nu fac altceva decât să condamne salariații la sărăcie, să amâne creșterea pensiilor și să împingă IMM-urile și afacerile românești pe marginea prăpastiei.

Guvernarea Țeparilor care mint, fură și taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL și USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate”, susține liderul Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu pune tunurile pe Guvernul Cîțu la început de an

În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci țepe uriașe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!

Guvernul Dreptei își bate joc de 5 milioane de pensionari. Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor și promitea că le va mări pensiile cu diferența până la 40% în 2021.

Realitatea lui Cîțu este că pensiile NU vor crește decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de prețuri la alimente, medicamente și utilități. V-au mințit, v-au păcălit! … https://www.fanatik.ro/marcel-ciolacu-lanseaza-acuzatii-grave-la-adresa-guvernului-citu-in-prima-saptamana-au-dat-deja-cinci-tepe-uriase-19400827?utm_source=FanatikPUSHlocal&utm_medium=referral&utm_campaign=unici
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ