2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Marcel, „polițistul-medic-ambulanțier”, patrulează țanțoș pe străzile Hușului, îmbrăcat în uniforme oficiale!

- Advertisement -
IPOSTAZE… Dezordonat, cheaun și murdar, Marcel Gheorghiu s-a gătit rând pe rând în polițist, ambulanțier și medic și cutreieră străzile din Huși.

TRĂSNIT… Un individ din Huși s-a îmbrăcat într-o uniformă a Ministerului de Interne și a început să patruleze pe străzi, cu pasul hotărât, ca al unui polițist autentic! Cine l-a privit mai atent însă nu a putut să nu remarce că, dincolo de hainele cu însemnele Poliției Române, se ascunde, de fapt, o mai veche cunoștință a localnicilor, abia ieșită din Penintenciar. Este vorba despre Marcel Gheorghiu, în vârstă de 29 de ani, condamnat în ultimii doi ani atât pentru „amenințare”, cât și pentru furt calificat. A ieșit recent din închisoare, dar pare să îl ajungă din urmă alte potlogării. Oricum, el este cunoscut pentru acest fix al lui, de a-și însuși uniforme ale unor profesioniști care îl captivează și să se prezinte în aceaste ipostaze în fața celorlalți. Ca să fie mai convingător, Marcel și-a făcut și niște legitimații, cu poză și nume, sub care își scrie profesia închipuită. Polițiștii de la Huși însă iau situația în serios și au început deja o serie de verificări în acest caz, pentru a stabili dacă acest individ s-a și folosit de autoritatea conferită de uniforma de polițist.

Localnicii l-au recunoscut destul de repede pe Marcel Gheorghiu, că el este cel care pășește țanțoș prin oraș, îmbrăcat în costum de polițist. Numai cine nu îl știa deloc pe individ, i-ar fi putut confunda figura cu cea a unui om al legii. Dezordonat, cheaun și murdar, Marcel s-a gătit cu hainele Ministerului de Interne, pe care nimeni nu știe de unde le-o fi procurat. Culmea este că în imaginile surprise în această ipostază, bărbatul merge pe strada Mihail Kogălniceanu, care se află la numai câțiva pași de secția de Poliție a municipiului Huși. El însă nu pare a avea o problemă în acest sens. În alte imagini, individul este surprins în ipostaze mai indecente, îmbrăcat la fel, în timp ce urinează într-un loc public. „Noi l-am recunoscut, dar cine nu îl cunoaște, nu crede că un polițist face așa ceva? El face de rușine haina statului. Poate nu își dă seama de faptele lui, dar nu e ok. Oricum, să știți că uniforme de polițiști, cămăși, tot ce vreți, sunt de vânzare și pe OLX. Oricine își poate cumpăra, din păcate”, spun cei care l-au văzut.

Fixul lui Marcel, uniformele unor profesioniști în postura cărora se visează: polițist, ambulanțier, medic!

Unii spun că Marcel Gheorghiu are o „racilă” mai veche, cu aceste uniforme oficiale. Nu doar uniforma Poliției Române l-a inspirat pentru o paradă prin târg, ci, în alte dăți, a reușit să se echipeze precum un ambulanțier autentic. Merge pe stradă, stă de vorbă cu lumea, iar, dacă îl întreabă, el se declară bucuros că și-a împlinit visul de a fi un profesionist adevărat. De asemenea, fixul lui Gheorghiu mai vizează și profesia de medic sau asistent medical. A găsit un halat alb, asemănător cu al cadrelor medicale, și-a atârnat la gât un ecuson cu poză cu tot. Unii chiar l-au crezut că a devenit angajat al unei unități sanitare și i-au transmis felicitări pentru reușita sa, iar el le-a mulțumit.

Poliția Huși a anunțat verificări în acest caz!

Întrucât au ajuns la reprezentanții IPJ Vaslui imaginile cu falsul polițist, aceștia au precizat clar, înainte de toate, că nu este vorba despre niciun coleg de-al lor. Apoi, dat fiind faptul că protagonistul paradei în haina Ministerului de Interne nu e deloc un necunoscut pentru ei, polițiștii de la Huși au confirmat faptul că vor întreprinde cercetări în acest caz, pentru a stabili exact situația de fapt. „În acest caz se fac verificări pentru identificarea persoanei în cauză, iar în funcție de ceea ce se va stabili, se vor dispune măsurile legale”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui. De altfel, Marchel Gheorghiu abia a ieșit din închisoare, după ce a ispășit în Penitenciar o pedeapsă pentru un furt calificat și o altă condamnare pentru infracțiunea de „amenințare”. Prima faptă a însemnat furtul unei biciclete, în 2019, iar a doua pedeapsă a venit în 2020, după ce Gheorghiu a amenințat cu incendierea și cu violul familia unei preot din Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Cine nu vede că de fapt toți sunt angajați cu pile in toate sistemele și își etalează atât uniformele dobândite ilegal dar și insignele pe mașini că semn de impunere fata de cei ce vad acest lucru, că sa se demonstreze dictatura pilelor….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.