Mare ,,bairam’’ la Racova (video)

Adrian Porumboiu, la 60 de ani

PETRECERE… Agitatie mare ieri, la hotel Racova, în Vaslui. Lume bunã, musafiri unul si unul, petrecere de cinci stele cu artisti de marcã. La împlinirea a 60 de ani, Adrian Porumboiu, cel mai cunoscut si mai bogat vasluian, a primit felicitãri si daruri de la prieteni si cunoscuti, de la politicieni, oameni de fotbal, autoritãti locale si judetene.

Adrian Porumboiu a schimbat prefixul. Pe lângã oameni de fotbal, jucãtori de la SC Vaslui, la petrecerea de pominã organizatã de sãrbãtorit, au participat autoritãti locale si judetene. Spectacolul a fost întretinut de dansatori profesionisti si solisti de muzicã popularã. Aurel Tãmas a spus cã are o simpatie aparte fatã de oamenii de fotbal din provincie si cã are pregãtitã o melodie specialã pentru Adrian Porumboiu. Elegantã si retinutã, imediat dupã ora 19.00, la petrecere a sosit si Irina Loghin. Responsabil cu distractia a fost cunoscutul Acsinte de la “Vacanta Mare”. Si fostul arbitru Danciu (mare vocalist) i-a fost alãturi prietenului Porumboiu. I-a adus un cadou care sã-i poarte noroc si sã-i întãreascã credinta în Dumnezeu. Antrenorul Caro nu a fost zãrit la petrecere.

“E greu sã alegi un dar pentru domnul Porumboiu!”

Primarul Vasile Pavãl a fost prezent, însã, la ziua finantatorului echipei de fotbal a orasului. La fel, si primarul Husului, Ioan Ciupilan, cel care a tinut sã îi transmitã sãrbãtoritului cele mai sincere si frumoase gânduri. “Sã fie sãnãtos, sã se bucure de familie, de cei dragi, iar toate lucrurile pe care si le-a propus sã se împlineascã!”, a spus Ciupilan, care ne-a asigurat cã sotia domniei-sale a avut grijã ca darul oferit domnului Porumboiu sã fie unul potrivit. Si deputatul Dragos Iftime a tinut sã îi spunã “La multi ani!” lui Adrian Porumboiu, însã nu a stat prea mult la distractie. Dupã ce s-a gândit bine timp de câteva zile ce cadou sã-i ofere lui Porumboiu, deputatul Dan Marian a decis cã un vin bun, care pãstreazã parfumul colinelor Husului, ar putea completa în mod fericit o masã în familie. “E o petrecere reusitã. E multã lume, multã lume bunã, oameni apropiati, avem parte sI de un spectacol de zile mari. E greu sã alegi un cadou pentru domnul Porumboiu. Cred, sper cã am ales cel mai potrivit dar, un vin bun, minunat. Îi doresc domnului Adrian Porumboiu multã sãnãtate si numai realizãri frumoase! E un om deosebit, meritã sã i se întâmple numai lucruri frumoase!”, a spus Dan Marian.

În topul celor mai bogati oameni de fotbal din tarã!

Adrian Pormboiu, patronul FC Vaslui, se aflã pe locul 37 în topul Forbes, cu 150 de milioane de euro. El e urmat de actionarul dinamovist Nicolae Badea, locul 44 cu 125 de milioane de euro, de Ioan Neculaie, FC Brasov, locul 62, cu 80-82 de milioane de euro, de Cristi Borcea, de asemenea actionar la FC Dinamo, locul 83, cu 60 de milioane de euro, de Arpad Paszkany, CFR Cluj, locul 122, cu 40-42 de milioane de euro, de Adrian Mititelu, Universitatea Craiova, si Dumitru Bucsaru, Unirea Urziceni, ambii pe locul 248, cu o avere de 20-22 de milioane de euro. Omul de afaceri Ioan Niculae, finantatorul echipei Astra Ploiesti, ocupa locul 3 în a doua editie a Topului Forbes România 500 miliardari, cu o avere de 900 de milioane – un miliard de euro, fiind cel mai bine situat patron de club de fotbal în aceastã ierarhie. Niculae este urmat de Gigi Becali, patronul Stelei, locul 22, cu o avere estimatã la 200 de milioane de euro si de George Copos, finantatorul Rapidului, locul 27, cu o avere de 180-200 de milioane de euro.
12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ