Marea Britanie va amenda persoanele care vor să iasă din ţară fără justificare. De când se aplică sancţiunile

Marea Britanie va putea amenda cu 200 de lire sterline persoanele care nu prezintă la aeroport justificativ solicitat în cadrul restricţiilor de combatere a epidemiei de COVID-19 pentru a putea călători în străinătate sau care invocă motive false pentru a ieşi din ţară. Sancţiunile se vor aplica începând de luni, 8 martie, a anunţat Ministerul britanic al Transporturilor

Marea Britanie va amenda persoanele care vor să iasă din ţară fără justificare. Măsura este aplicată pentru a preveni importarea de noi cazuri de COVID-19 şi aducerii în ţară de noi tulpini ale coronavirusului de către persoanele care pleacă în afara ţării şi apoi se întorc.

Guvernul condus de Boris Johnson a hotărât interzicerea călătoriilor internaţionale neesenţiale până cel mai devreme pe 17 mai.

Singurele motive acceptate pentru a călători în afara ţării sunt cele profesionale, medicale, educaţionale, voluntariatul sau funeraliile, notează Agerpres.

De asemenea, persoanele care sosesc în Marea Britanie trebuie să rămână în carantină în hoteluri şi să efectueze cel puţin trei teste de COVID-19 înainte şi după sosire.

Coronavirus în Marea Britanie. Al treilea lockdown

În prezent, Marea Britanie a aplicat începând din 6 ianuarie al treilea cel mai dur lockdown național. Numărul de infectare a crescut spectaculos în această ţară, în special din cauza noii tulpini de COVID identificate în Marea Britanie, care, potrivit medicilor, este mult mai contagioasă. …https://www.romaniatv.net/marea-britanie-va-amenda-persoanele-care-vor-sa-iasa-din-tara-fara-justificare-de-cand-se-aplica-sanctiunile_5324633.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ