33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Marfă contrafăcută, sosită din China, confiscată în Portul Constanţa. Ar valora peste 400.000 de lei

Mii de articole electronice contrafăcute au sosit din China în portul Constanţa Sud Agigea. Valoarea acestora depăşeşte suma de 400.000 de lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Birourilor Vamale de Frontieră Constanţa şi Constanţa – Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, în două containere sosite din China, 80.000 de chei tubulare şi şi 1.560 articole electronice, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Joi, 17 martie, autorităţile au efectuat controlul fizic asupra a două containere sosite din China, încărcate cu bunuri ce aveau ca destinatari două societăţi comerciale de pe teritoriul României.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul primului container se aflau 2.000 de seturi de chei tubulare din metal, fiecare set având 40 de piese, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

În cel de-al doilea container au fost descoperite 1.560 produse electronice de diferite tipuri (încărcătoare, tablete, ceasuri, routere WIFI etc.), care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Citeste mai mult: adev.ro/r8xq4j

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here