11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

MARFÃ DE BRAZILIA

- Advertisement -

Irineu Calixto Couto este brazilianul pe care Vasluiul îl va testa

IMPORTURI… La antrenamentele de ieri, pe lângã achizitiile deja anuntate, a fost prezent si un fotbalist brazilian. Irineu Calixto Couto a efectuat prima sedintã de pregãtire cu echipa “galben-verde” si sperã sã îl convingã pe Augusto Inacio cã meritã sã semneze cu FC Vaslui. În vârstã de 29 de ani, Couto vine din campionatul Braziliei, acolo unde nu a rupt gura târgului.

Dupã Wesley, Adailton, Anderson si Gladstone, Vasluiul vrea sã mai aducã un brazilian la echipã. Începând de ieri, Augusto Inacio îl testeazã pe Irineu Calixto Couto, un fundas central în vârstã de 29 de ani. Couto a schimbat pânã acum 11 cluburi, majoritatea din primele douã ligi din Brazilia. Fundasul a evoluat si în Europa, la echipe precum Braga, Academica sau Denizlispor. Couto este dreptaci si are o înãltime de 1,86 m. Fundasul ar putea semna din postura de jucãtor liber de contract, dupã ce în urmã cu trei ani, turcii de la Denizli plãteau aproape 800.000 de euro pentru el. Irineu Calixto Couto ar putea îngrosa rândurile brazilienilor din echipã, deoacere si Wesley are sanse destul de mari sã rãmânã la Vaslui. “Wesley e al Vasluiului, doar l-ati vãzut la antrenament. Altceva nu vreau sã mai comentez în momentul de fatã.”, a declarat Adrian Porumboiu.

S-a întors rebelul!

La sedinta de pregãtire de ieri a fost prezent si rebelul Ousmane N’Doye. Senegalezul a etalat o tinutã extravagantã si a avut o atitudine marcã înregistratã. Mijlocasul cãzut în dizgratia conducerii si antrenorului a spus cã a venit la echipã si se va antrena normal, pentru cã se aflã încã sub contract cu “galben-verzii”. N’Doye spune cã el nu are nici un conflict cu nimeni si vrea sã aibã un sezon bun la Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.