spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune: „Mi s-a făcut rău”

- Advertisement -

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune. Fiica Clejanilor a acceptat provocarea de a participa la „Splash, vedete la apă”, pentru a-şi învinge frica de apă. Însă, vedeta nu ştie să înoate, a făcut acolo câteva cursuri, iar apoi a acceptat să sară de la o înălţime de 5 metri.

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune. Artista a decis să demonstreze tuturor că poate sări de la 5 metri. Însă, nu s-a gândit vreo secundă la ceea ce urma, ținând cont și de faptul că nu știa să înoate.

Am făcut trei zile de antrenamente. (…) Aș vrea să se știe că nu știu să înot”, a mai completat Marga speriată.

Artista s-a speriat extrem de tare cu doar câteva secunde înainte de a sări și a simțit că i se face rău, iar apoi a leşinat. Colegii au ţipat după ajutor şi a venit antrenorul: „Pune-o pe-o parte, Cătă!„.

La scurt timp au ajuns şi cadrele medicale, care i-au administrat calciu și magneziu. Din fericire, tânara și-a revenit destul de repede, doar că a tras o sperietură pe cinste.

Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, a spus Marga, după ce s-a trezit. …https://www.romaniatv.net/margherita-de-la-clejani-a-lesinat-la-emisiune-mi-s-a-facut-rau_5738193.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.